Ο Αδάμ Τσαρούχης θα εμφανιστεί στη Σφίγγα τη Πέμπτη 11 Μαΐου στο μουσικό χώρο Σφίγγα με ιδιαίτερη καλεσμένη την Γιάννα Βασιλείου. Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21:30 σε ένα ατμοσφαιρικό χώρο, όπου ο τραγουδιστής θα ερμηνεύσει μία ποικιλία αγαπημένων του τραγουδιών.

Ο Αδάμ Τσαρούχης θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «Το σ’ αγαπώ» στη Σφίγγα

Ο Αδάμ Τσαρούχης, μετά την πρώτη επιτυχημένη εμφάνισή του στη μουσική σκηνή Σφίγγα και με την  αφορμή την κυκλοφορία του νέου του single με τίτλο «Το σ’ αγαπώ» (σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη και στίχους του Νίκου Μωραΐτη), μας καλεί την Πέμπτη 11 Μαΐου, σε μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά.

Ο τραγουδιστής Αδάμ Τσαρούχης έχει στο ενεργητικό του πολλές σημαντικές συνεργασίες με Έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές, όπως τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Μίμη Πλέσσα, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δημήτρη Καλατζή, την Ηρώ, τη Μαντώ, τη Φωτεινή Δάρρα κ.α., καθώς και πολλές συμμετοχές σε μουσικές παραστάσεις μιούζικαλ. Έρχεται ξανά στη μουσική σκηνή Σφίγγα με ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα, δημιουργώντας ένα «Κολάζ» από μουσικές που αγαπά από διάφορα μουσικά είδη και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά («Μια αγάπη για το καλοκαίρι», «Σαν ταινία», «Ρετρό»).

Το νέο single «Το σ’ αγαπώ» θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Hidden Track Records.

Λίγα λόγια για τον Αδάμ Τσαρούχη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Τραγούδι και Θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο, από όπου πήρε Δίπλωμα Τραγουδιού. Σπούδασε ,επίσης, για δύο χρόνια στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Έχει παρακολουθήσει καλοκαιρινό σεμινάριο για Jazz/Musical Theatre στη Βοστόνη με υποτροφία “Jacob Pillow” και έχει κάνει μαθήματα Μουσικού Θεάτρου με τη Σία Κοσκινά.

Έχει συμμετάσχει στις παραγωγές: Magic of the Musicals (2006), Escape (2008), Το Παραμύθι του Τσάρου Σαλτάν (Εθνική Λυρική Σκηνή, 2008), Η Νυχτερίδα (Ε.Λ.Σ., 2009), Το Κλουβί με τις Τρελές (Θέατρο Παλλάς, 2009), Τρεις Κόρες εν Καμίνω (Θέατρο Badminton, 2011), Πριγκίπισσα Ανέλια (2011), Η Παναγία των Παρισίων (2011-2012). Έχει επίσης εμφανιστεί σε μια σειρά προσωπικών συναυλιών και παραστάσεων, ανάμεσα στις οποίες οι Throwback Stories και Come fly with me σε χώρους όπως το Ηalf Note Jazz Club, το Faust bar-theatre-art, το Dizzy Miles και η Μουσική Σκηνή Βackstage του Θεάτρου Badminton, καθώς και στην παραγωγή Θα σε πάρω να φύγουμε σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού στο Θέατρο Badminton.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

  • Special guest : Γιάννα Βασιλείου
  • Πιάνο – ενορχηστρώσεις: Μάνος Αθανασιάδης ,
  • Μπάσο: Κώστας Κωνσταντίνου,
  • Τύμπανα: Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Δείτε ακόμα το νέο τραγούδι που ερμηνεύει ο Αδάμ Τσαρούχης:

Πληροφορίες για την μουσική εκδήλωση του Αδάμ Τσαρούχη στη Σφίγγα :

Προηγούμενο άρθροΗ Ενοχή των Αθώων- Από 11 Μαΐου στους κινηματογράφους
Επόμενο άρθροΠροκήρυξη νέου ΠΜΣ στην «Εφαρμοσμένη-Κλινική Κοινωνιολογία και Τέχνη» (2017-18)