O Χρήστος Θεοδώρου έρχεται από τις 12 Οκτωβρίου και κάθε πλέον Πέμπτη στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» με ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα.

Ο Χρήστος Θεοδώρου θα μας χαρίσει μοναδικές μουσικές βραδιές στη «Σφίγγα»!

Ο Χρήστος Θεοδώρου, ο τραγουδιστής που ξεχώρισε στο Voice, ξεκινά τις εμφανίσεις του στη «Σφίγγα», παρουσιάζοντας από τις 12 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη δυναμικές διασκευές αλλά και τραγούδια της δισκογραφίας του, φιλοξενώντας παράλληλα και φίλους τραγουδιστές από όλα τα είδη της μουσικής.

Το πρόγραμμα σίγουρα δεν θα φοράει ταμπέλες και θα ελίσσεται ανάλογα με την βραδιά, έχοντας στόχο να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα και να ταξιδέψουμε μαζί. Ο ερμηνευτής και δημιουργός Χρήστος Θεοδώρου βρίσκει μουσική στέγη και υποστήριξη για τη χειμερινή σεζόν στη Σφίγγα στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Χρήστος εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται πλέον μόνιμα στην Ελλάδα και μας έχει ετοιμάσει μια τρίωρη παράσταση με τους μουσικούς του που δεν είναι άλλοι από τους ταλαντούχους Κωστή Πιρέλλη στην κιθάρα και τη φωνή και τον Χρήστο Σπηλιόπουλο στα πνευστά και στα φωνητικά. Το πρόγραμμα θα κινείται σε ελληνικούς αλλά και ξένους μουσικούς ρυθμούς, με γνωστά τραγούδια από αγαπημένους καλλιτέχνες από το χτες μέχρι το σήμερα, αλλά και από την προσωπική του δουλειά.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Θεοδώρου

Ο Χρήστος Θεοδώρου μετρά ήδη 20 χρόνια στα μουσικά δρώμενα. Άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ νεαρή ηλικία. Άρχισε ως dj στα 14 του. Ως ερμηνευτής στο βιογραφικό του έχει 3 θεατρικές παραστάσεις και αμέτρητες παραγωγές από art festival μέχρι μεγάλα μουσικά σχήματα. Βρέθηκε επί σκηνής με μεγάλους καταξιωμένους καλλιτέχνες του ελληνικού χώρου όπως και του εξωτερικού.

Δισκογραφικά κυκλοφόρησε σε ηλικία 20 χρονών το cd single με τίτλο «Βουλιάζουμε φίλε». Στη συνέχεια ερμήνευσε το soundtrack στη σειρά με ομώνυμο τίτλο “Μόνο μια φορά”, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, με στίχους Γιώργου Τσιάκκα και μουσική ενορχήστρωση Αντρέα Γεωργαλλή. Η νέα του δισκογραφική δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Νοεμβρίου. Τον δίσκο του θα υπογράφουν, μεταξύ άλλων, ο μεγάλος στιχουργός Οδυσσέας Ιωάννου και ο παγκόσμιας φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής, οι στιχουργοί Άντρη Θεοδώρου και Αντρέας Αποστόλου.

Πληροφορίες για το μουσικό γεγονός:

  • Ημέρα πρεμιέρας: Πέμπτη 12 Οκτωβρίου
  • Χώρος: Μουσική σκηνή «Σφίγγα»
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
  • Ώρα έναρξης: 21.30
  • Τιμή εισόδου: 12  ευρώ με μπύρα ή κρασί
  • Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149
  • E-mail: sfigamusic@gmail.com
  • Site 
  • Χορηγός επικοινωνίας: artic.gr
artic.gr
artic.gr

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα εδώ 
Προηγούμενο άρθροΟ Πάρις Παρασχόπουλος παρουσιάζει Ερωτόκριτο στην Σφίγγα
Επόμενο άρθροΟ Ματίας ο Πρώτος στην παιδική σκηνή του θεάτρου Άλφα-Ιδέα