Ο Χρήστος Θεοδώρου πάει στο Athenaeum Κελάρι!

Ο Χρήστος Θεοδώρου πάει στο Athenaeum Κελάρι!

Χρήστος Θεοδώρου
Ο Χρήστος Θεοδώρου έρχεται στο Athenaeum Κελάρι τη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση «Καρδιά Μισή»

Ο Χρήστος Θεοδώρου έρχεται στο Athenaeum Κελάρι τη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση «Καρδιά Μισή». Στη παρέα του οι ερμηνεύτριες ‘Ελενα Παπανικολάου και Πολυξένη Καράκογλου.

Ο Χρήστος Θεοδώρου έρχεται στο Athenaeum Κελάρι με τη μουσική παράσταση «Καρδιά Μισή»!

Το Athenaeum Κελάρι και η Μικρή Άρκτος παρουσιάζει μία μουσική παράσταση στη καρδιά του φθινοπώρου με τίτλο Καρδιά Μισή.

Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου, με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ του Καρδιά μισή από την Μικρή Άρκτο, συνεργάζεται με τις εξαιρετικές ερμηνεύτριες ‘Ελενα Παπανικολάου και Πολυξένη Καράκογλου (η οποία διακρίθηκε μέσα από την 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου), και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια του συνθέτη καθώς και διασκευές γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Μία διαδρομή μέσα από τις συνθέσεις του Χρίστου Θεοδώρου πάνω σε στίχους του Μιχάλη Γελασάκη, αλλά και ποιημάτων του Ναπολέωντα Λαπαθιώτη, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Ζαχαρία Παπαντωνίου, του Μιλτιάδη Μαλακάση και άλλων Ελλήνων ποιητών.

Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με πρωτότυπες διασκευές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο όπως το «Δίψασα στην πόρτα μου γι’ αγάπη» του Σταύρου Κουγιουμτζή, το «Susanne» του Leonard Cohen το «Σαν απόκληρος γυρίζω» του Βασίλη Τσιτσάνη, το «Δυο μέρες μόνο» του Παρασκευά Καρασούλου και της Δήμητρας Γαλάνη, και το «Τυχερό μου αστέρι» του Κ. Βήτα

Όλες οι διασκευές είναι αναδημιουργίες των τραγουδιών του συνθέτη με μία φρέσκια διάθεση.

Ο Χρήστος Θεοδώρου και η μουσική του πορεία

Ο Χρίστος Θεοδώρου είναι τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει δημιουργήσει τρία προσωπικά άλμπουμ με τίτλο «Τετράδιο» σε στίχους του Μιχάλη Γελασάκη, την «φώτο.βόλτα» σε στίχους Διαμαντή Γκιζιώτη και το «α» που περιλάμβανε τραγούδια του Χρίστου Θεοδώρου και ερμηνεία της Βικτώρια Ταγκούλη. Συνέθεσε τρία από τα μεγαλύτερα μιούζικαλ, τα οποία παρουσιάστηκαν και στην Αθήνα. Αρχικά είναι  το «Προς Κατεδάφιση» του Tennessee Williams με λιμπρέτο του Διαμαντή Γκιζιώτη που έγινε το 2008, «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» του Oscar Wilde με λιμπρέτο του Χρήστου Κανελλόπουλου το 2009 και «Η Μικρή γοργόνα» του H.C.Andersen το 2012. Τέλος, έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες και έχει γράψει μουσική για 33 θεατρικά έργα.

Πληροφορίες για το μουσικό γεγονός:

  • Ημέρα: Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017
  • Χώρος: Athenaeum Κελάρι
  • Διεύθυνση: Αδριανού 3 Θησείο
  • Ώρα έναρξης: 22:00
  • Τιμή εισιτηρίου: 5€ (δεν περιλαμβάνεται ποτό)
  • Πληροφορίες –κρατήσεις: 210 32 10 239
  • Site 
Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα εδώ

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply