Η Χριστίνα Μαραγκόζη και ο Λάμπρος Καρελάς και ο τραγουδοποιός Χρήστος Γιαννόπουλος σε ένα μοναδικό πρόγραμμα για τρεις εμφανίσεις στον Ρυθμό Stage.

Τι θα δούμε στο Ρυθμός Stage από τη Χριστίνα Μαραγκόζη, το Λ. Καρέλα και το Χ. Γιαννόπουλου

Μια συνάντηση φίλων και συνεργατών στην δισκογραφία (και όχι μόνο) εδώ και αρκετά χρόνια. Και οι τρεις μαζί σε μια σπάνια συνάντηση ενώνουν τις φωνές, τις ιδέες τους και την αγάπη τους  για το τραγούδι και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί. Μια επιλογή σπουδαίων τραγουδιών από την προσωπική τους δισκογραφία, από τη συνεργασία τους με τον τραγουδοποιό Χρήστο Γιαννόπουλο  αλλά και από τους μεγάλους συνθέτες  Χατζιδάκι, Ζαμπέτα, Θεοδωράκη, Λοΐζο, Ξαρχάκο, Βαρδή, Τσιτσάνη, Κραουνάκη, Σαββόπουλο… και τραγούδια εκπλήξεις.

Τραγούδια διαχρονικά, που αγαπούν και οι τρεις και τα κουβαλάνε σαν μια βαριά κληρονομιά όλα αυτά τα χρόνια. Μια προσέγγιση στο ελληνικό τραγούδι με τον σεβασμό και την ευγένεια που του αξίζει. Κι επειδή τα λόγια δεν περιγράφουν πάντα το συναίσθημα, τις αισθήσεις, την μέθεξη και την ψυχική ανάταση που μπορεί να νιώσει ο καθένας μας ακούγοντας ένα τραγούδι… Ας μιλήσουν τα τραγούδια.

Λίγα λόγια για το Ρυθμός Stage όπου θα εμφανιστούν οι Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Λ. Καρέλας και ο Χ. Γιαννόπουλους

Η μουσική σκηνή στην Ηλιούπολη (Μαρίνου Αντύπα 38), που από το ξεκίνημά της κιόλας κατάφερε να γίνει στέκι για όσους αγαπούν τη μουσική και τις τέχνες, έχει φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και πολύ αξιόλογα νέα σχήματα. Και φέτος, υπόσχεται ένα εξίσου ιδιαίτερο πρόγραμμα τόσο για τα βράδια σας όσο και για τα… μεσημέρια της Κυριακής!
Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται μουσικές παραστάσεις  με καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και νέα παιδιά που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο χώρο. Φυσικά δε θα λείψουν τα αφιερώματα και οι θεατρικές παραστάσεις.

Πληροφορίες

  • Χώρος: Ρυθμός Stage, Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
  • Ημέρα: Σάββατα 7 και 14 Οκτωβρίου
  • Ώρα προσέλευσης: 22.30
  • Είσοδος ελεύθερη
  • Τηλέφωνο: 210 975 0060
  • http://www.rythmosstage.gr/

Χορηγός Επικοινωνίας


Artic logo

 

Διαβάστε περισσότερα Μουσικά Νέα εδώ

 

Προηγούμενο άρθροMy Lord What a Morning στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Επόμενο άρθροAthens Photo Marathon 2017 | Δήλωση συμμετοχής