Σας παρουσιάζουμε μια συναυλία μουσικής για κιθάρα με έργα Ελλήνων συνθετών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Τη συναυλία έχουν επιμεληθεί Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στις 20:30, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

Δύο κιθαριστές, ο Βασίλης Κανελλόπουλος και ο Χάρης Καμπύλης, παρουσιάζουν έργα Ελλήνων συνθετών για σόλο κιθάρα. Η συναυλία πραγματοποιείται ύστερα από πρόταση του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, κυρίου Θόδωρου Αντωνίου στους δύο κιθαρίστες, οι οποίοι βραβεύθηκαν στο διαγωνισμό του 4ο φεστιβάλ κιθάρας Παλαιού Φαλήρου (1ο και 2ο βραβείο αντίστοιχα), όπου ο κύριος Αντωνίου διατέλεσε πρόεδρος της επιτροπής.

Με μέσο την κιθάρα δίνεται η δυνατότητα στους δύο κιθαρίστες να αποδώσουν έργα Ελλήνων συνθετών με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο συνθετικά, όσο και ερμηνευτικά και να αναδείξουν τις πλούσιες εκφραστικές δυνατότητες του οργάνου.

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν έργα των: Μιχάλη Αρχοντίδη, Κώστα Γρηγορέα, Δημήτρη Καθαρόπουλου, Ιάκωβου Κολανιάν, Δημήτρη Νάνου, Νίκου Πιπέρη και Κώστα Τσιλίδη.

For information about this concert in English, please visit the following link:

http://haec.gr/en/aboutus/upcoming-events/solo-guitar

Συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών
Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, 20:30
Είσοδος: Είσοδος ελεύθερη
Διεύθυνση: Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι
Hellenic American College: 210 3680950, www.haec.gr, events@haec.gr
Ένωση Ελλήνων Μουσουργών: 210 7256607, www.eem.org.gr

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη συναυλία για τη Χ.Α.Ν.Θ. 22 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθροΟ Θάνατος του σούπερ ήρωα: Μέρος Β