«Τρεις Φωνές, Χιλιάδες χιλιόμετρα…», ένα ιδιαίτερο μουσικό γεγονός στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Πέμπτη 17 Μαΐου

«Τρεις Φωνές, Χιλιάδες χιλιόμετρα…», μία συγκλονιστική μουσική παράσταση, θα ανέβει στη μουσική σκηνή του Γυάλινου την Πέμπτη 17 Μαΐου. Το μουσικό αυτό δρώμενο θα παρουσιάσει η Σοφία Νάτσιου με το συγκρότημά της. Θα συμμετάσχουν ακόμα μαζί της η Αρετή Κετιμέ, η Εύη Σιαμαντά και ο Πάνος Ζώης.

«Τρεις Φωνές, Χιλιάδες χιλιόμετρα…», ένα αλλοτινό μουσικό πρόγραμμα με διάφορες μουσικές επιρροές ανά τον κόσμο

Η μουσική παράσταση «Τρεις Φωνές, Χιλιάδες χιλιόμετρα…» ανταμώνει φωνές και ήχους χωρίς περιορισμούς και ταμπέλες! Από την Ανατολή έως τη Δύση, από την Ήπειρο έως την τζαζ, από τα Βαλκάνια έως τη Λατινική Αμερική. Ένα παιχνιδιάρικο ταξίδι που ζωγραφίζει την ελευθερία της μουσικής αλλά και της ανθρώπινης ύπαρξης…  Οι «Τρεις Φωνές, Χιλιάδες χιλιόμετρα…» είναι ένα ταξίδι που γλιστράει ανάμεσα στα σύνορα και μας θυμίζει ότι μαζί με τους λαούς ταξιδεύουν και οι πολιτισμοί τους!

Η Αρετή Κετιμέ, η Εύη Σιαμαντά και ο Πάνος Ζώης σε μία παράσταση – έκπληξη.

Επί σκηνής η συνθέτρια Σοφία Νάτσιου με την εξαμελή μπάντα της.

Σκηνοθετεί ο Γιάννης Κυφωνίδης.

Λίγα λόγια για τα Σοφία Νάτσιου

Η Σοφία Νάτσιου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977 και μεγάλωσε στην Ελασσόνα. Σπούδασε Φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές της στην κλασσική, αλλά και βυζαντινή μουσική. Έχοντας σπουδάσει δέκα χρόνια κλασσική κιθάρα και κουβαλώντας έντονα τα βιώματα της παραδοσιακής μουσικής, στράφηκε προς το λαούτο, με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά τα τελευταία δέκα χρόνια, διδάσκοντας σε μουσικά γυμνάσια και λύκεια,αλλά και συμμετέχοντας σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, διευθύνει χορωδίες παραδοσιακές αλλά και τετράφωνες στην πόλη της Θεσσαλονίκης στην οποία δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά, συμμετέχοντας σε σχήματα (Μα’ίστορες της Μακεδονίας, Δρόμονες κ.α) και έχοντας δημιουργήσει τους» Μανέρως»,σχήμα έντεχνης-παραδοσιακής μουσικής, το οποίο ερμηνεύει και δικά της τραγούδια. Πρόσφατα κυκλοφόρησε την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Απόψε».

Πληροφορίες για την μουσική παράσταση «Τρεις Φωνές, Χιλιάδες χιλιόμετρα…» στο Γυάλινο:

  • Ημερομηνία: Πέμπτη 17 Μαΐου
  • Χώρος: ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – UpStage
  • Διεύθυνση: Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
  • Ώρα έναρξης: 21:30
  • Τιμές: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar, 12 ευρώ με ποτό στο bar,
  • Τηλέφωνο: 210 9315600
  • Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr και σε όλα τα καταστήματα: Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα.
  • Site
  • Facebook

 Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή