«Τραγούδια γυμνά», Δόμνα ΚουντούρηΤο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου η Δόμνα Κουντούρη συναντά για πρώτη φορά τη σολίστ κλασικής κιθάρας Ρενάτα Χρυσού παρουσιάζοντας “Τραγούδια γυμνά” τα οποία συστήνουν από την αρχή έτσι όπως γεννήθηκαν στο ΒΟΟΥΟ café.  Σε ένα σαλόνι μόνο με την φωνή της και την συνοδεία κλασικής κιθάρας θα μας προσφέρουν ένα μελωδικό βράδυ.

 

 

 

 

 

 

 

Λίγα λόγια για την Δόμνα Κουντούρη 


  Μεγαλωμένη στη Λήμνο από μικρή έδειξε την ιδιαίτερη κλίση της στη μουσική καθώς συμμετείχε σε χορωδίες. Αυτοδίδακτη μουσικός στη κιθάρα και στο πιάνο αποφασίζει να λάβει μέρος στο Fame Story όπου και ξεχώρισε με τις φωνητικές της ικανότητες. Σπούδασε ηχοληψία ενώ παράλληλα εργάστηκε ως ηχολήπτης και έκανε εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές. Έχει εμφανιστεί στο Σταυρό του νότου , έχει συνεργαστεί με πολλούς έλληνες μουσικούς όπως Δημήτρη Μπάση, Θάνος Παπανικολάου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Μωραϊτης, η Μαρία Παπαδοπούλου, η Ρεβέκκα Ρούσση, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Κοντάκης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, η Χριστίνα Σολδάτου ενώ έχουν κυκλοφορήσει προσωπικοί της δίσκοι «Παιχνίδι Ισορροπίας», “01”.

Το πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσει περιλαμβάνει “μεγαλωμένα” τραγούδια και κάποια άλλα που μεγαλώσαμε μαζί τους.
Επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Κεμερλής.

 

Πληροφορίες


«Τραγούδια γυμνά», Δόμνα Κουντούρη
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
BOOYO café
Θερμοπυλών 42 – Μοσχάτο
Ώρα έναρξης 22:00
Τηλ  213-0404900

 

Προηγούμενο άρθροAggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz live στον Σταυρό του Νότου+ (plus)
Επόμενο άρθροΟ «Χειμώνας» του Κωνσταντίνου Κουτσολιώτα από τις 11 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους απ’ τη “Melancholy Star”