Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας οργανώνει από τις 7/6 έκθεση ζωγραφικής με τίτλο ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Δήμου Βέροιας. Από την Τετάρτη 7 έως την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρες από 17.00-21.00 η έκθεση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιουνίου 2017, ώρα 17.00 στο φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Δήμου Βέροιας.

Λίγα λόγια για την έκθεση ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Στην έκθεση ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ θα παρουσιαστούν έργα της ομάδας ζωγραφικής των ληπτών του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων Ψυχικής Υγείας Ημαθίας. Στην έναρξη της έκθεσης την Τετάρτη θα διεξαχθεί ένα δρώμενο.

Όσοι θελήσουν μαζί με την Ομάδα του Συλλόγου θα ζωγραφίσουν σε ένα μεγάλο χαρτί «Το φίδι των φόβων μας». Δηλαδή θα σχεδιάσουν, θα ζωγραφίσουν ή θα γράψουν μέσα σε ένα ήδη σχεδιασμένο μεγάλο φίδι τους φόβους τους. Η ομάδα ζωγραφικής του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας προσκαλεί το κοινό να στηρίξει τις προσπάθειές τους, παίρνοντας μέρος μαζί τους σε αυτό το δρώμενο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το Σύλλογο

Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, έχοντας μέλη άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας, τις οικογένειες και φίλους τους. Στοχεύει: στην αλληλοϋποστήριξη των μελών τους, στη βελτίωση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία, στον αποστιγματισμό της ψυχικής νόσου, στην αξιοπρεπή διαβίωση των πασχόντων και των οικογενειών τους χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, στην ψυχική, κοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση των ψυχικά ασθενών.

Δημιουργήσαν και λειτουργούν τη Στέγη Δημιουργίας με προγράμματα αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου των ατόμων με ψυχικά προβλήματα. Μέσα από ομάδες ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης, απασχόλησης, χορού, μουσικής, επισκέψεων και εκδρομών κ.ά. Στα πλαίσια της δημιουργίας ομάδας ζωγραφικής παρουσιάζουν κάθε χρόνο τα έργα των μελών της.

Πληροφορίες κοινού

  • Χώρος: Αντωνιάδεια Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Δήμου Βέροιας
  • Επικοινωνία: Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας – Ανοίξεως 120, Βέροια | Τηλ. 2331400426 | Email
  • Εγκαίνια: 7 Ιουνίου 2017, ώρα 17.00
  • Διάρκεια έκθεσης: Τετάρτη 7 έως την Κυριακή 11 Ιουνίου
  • Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη – Κυριακή: 17.00-21.00
  • Είσοδος: Ελεύθερη
Προηγούμενο άρθροH Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών σε μία μοναδική συναυλία την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης»
Επόμενο άρθροTo «αδικημένο» κοντσέρτο για βιολί του Ρόμπερτ Σούμαν