Παρουσίαση θεατρικού βιβλίου: «Το Αίνιγμα» του Νικόλα Πανταζή

Παρουσίαση θεατρικού βιβλίου: «Το Αίνιγμα» του Νικόλα Πανταζή

Οι Εκδόσεις «Άπαρσις» και ο Νικόλας Πανταζής σας προσκαλούν στην παρουσίαση του θεατρικού του βιβλίου «Το Αίνιγμα» την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 8.00μ.μ. στο Polis Art Cafe. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γιάννης Σπυρόπουλος (Μπαχ) / Συνθέτης – Στιχουργός – Ζωγράφος – Μουσικός Παραγωγός, η Τσιανίκα Βίκυ / Δημοσιογράφος – Θεατρολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και η Νικολάκη Χρύσα / Κριτικός Λογοτεχνίας (M. Arts) – Ποιήτρια – Θεολόγος – Μεταφράστρια. Συντονίζει και αναφέρεται στο βιβλίο ο Πάνος Χρυσοστόμου / Παραγωγός Ραδιοφωνικών Εκπομπών – Συγγραφέας.

Το Αίνιγμα

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβαστούν από τους: Δελακούρας Κώστας / Ηθοποιός – Σκηνοθέτης (ο οποίος θα μιλήσει και για το βιβλίο), Σακοράφα Τζένη / Θεατρολόγος – Ηθοποιός – Τραγουδίστρια. Τις ομιλίες θα πλαισιώνουν μια φωνή και μια κιθάρα από τους: Τραγούδι: Τζένη Σακοράφα , Κιθάρα: Βασίλης Κανελλόπουλος. Η παρουσίαση θα ανοίξει με τις εξαιρετικές μελωδίες της «Αlter Move Orchestra», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου: κ. Μαγουλά Γιώργου. Το βιβλίο κοσμούν δημιουργίες του γνωστού εικαστικού Κώστα Ευαγγελάτου.

Εκδόσεις Άπαρσις

Θεωρώντας το κάθε βιβλίο και, φυσικά, τον συγγραφέα του ως κάτι μοναδικό, αποφεύγουν τις τυποποιημένες- μαζικές εκδόσεις. Προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια από το χαρτί μέχρι το εξώφυλλο & τη βιβλιοδεσία. Τολμώντας αρκετές φορές ειδικές χειροποίητες εκδόσεις. Πρωτοστατούν στο χώρο. Θεμελιώνοντας μια σχέση συνεργασίας με τους συγγραφείς μας, από τη δημιουργία και την προβολή ως την διακίνηση των βιβλίων σε εκατοντάδες βιβλιοπωλεία, χώρους τέχνης & πολιτισμού, βιβλιοθήκες κ.ά, χρησιμοποιώντας και τη φιλοσοφία της συν-έκδοσης…

Αναλαμβάνουν κάθε είδους έκδοση χρησιμοποιώντας πέραν των κλασσικών τρόπων (έκδοση, αυτό-έκδοση) τη λογική της συν-έκδοσης, ενός επί της ουσίας ισότιμου και συνεργατικού τρόπου τόσο στο κόστος όσο και στα κέρδη του κάθε βιβλίου. Θεωρούν ότι ο κάθε δημιουργός έχει δικαίωμα να εκδώσει άμεσα & με χαμηλό κόστος, καθώς βλέπει το έργο του να κυκλοφορεί ελεύθερο παντού και χωρίς παρεμβάσεις.

Πληροφορίες για την παρουσίαση του βιβλίου:

  • Τοποθεσία: Polis Art Cafe
  • Διεύθυνση: Πεσμαζόγλου 5, Στοά βιβλίου
  • Ημερομηνία και Ώρα: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 8.00μ.μ.
  • facebook
Διαβάστε περισσότερα Λογοτεχνικά Νέα εδώ

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply