Θοδωρής Κοτονιάς-Σαββέρια Μαργιολά: Τιμητική συναυλία στις 7/08 στον Νίκο Παπαζογλου

Θοδωρής Κοτονιάς-Σαββέρια Μαργιολά: Τιμητική συναυλία στις 7/08 στον Νίκο Παπαζογλου

Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σαββέρια Μαργιολά τιμούν στις 7/08 τον Νίκο Παπαζογλου με μια ιδιαίτερη συναυλία στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα

Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σαββέρια Μαργιολά τιμούν στις 7/08 τον Νίκο Παπαζογλου με μια ιδιαίτερη συναυλία στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα. Στα πλαίσια του «Φεστιβάλ στη θάλασσα» οι δύο τραγουδοποιοί καλωσορίζουν την αυριανή και μεγαλύτερη πανσέληνο του χρόνου με τραγούδια και μουσικές του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Νίκου Παπάζογλου. Μία ξεχωριστή βραδιά με ένα γεμάτο μουσικό πρόγραμμα ,που όσοι έχουμε χρόνο, θα ήταν ωραίο να απολαύσουμε παρέα με το ολόγιομο φεγγάρι.

Μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση για τον Νίκο Παπάζογλου

Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σαββέρια Μαργιολά με σεβασμό, τιμούν τη μνήμη και το μουσικό έργο του Νίκου Παπάζογλου τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στη Δραπετσώνα. Ένα έργο που επηρέασε νεότερους τραγουδοποιούς δημιουργώντας το «ρεύμα Παπάζογλου» και χαρακτηρίστηκε για τη γνησιότητα του στη λαϊκή μουσική μας παράδοση αλλά και γενικότερα στη μουσική αφού ο ίδιος πίστευε ότι η μουσική δεν έχει όρια και κανόνες.

Οι δύο καλλιτέχνες, ο Θοδωρής Κοτονιάς, ένας τραγουδοποιός που έχει επηρεαστεί έντονα από τον Παπάζογλου και αντιμετωπίζει το υλικό του με σεβασμό συμπεριλαμβάνοντας σχεδόν πάντα στις συναυλίες του αρκετά από τα τραγούδια του και η Σαββέρια Μαργιολά, μία ερμηνεύτρια που αποδίδει με έναν ιδιαίτερο τρόπο αγαπημένα τραγούδια του Παπάζογλου, συνεργάστηκε μάλιστα στον τελευταίο της δίσκο με τη Βάσω Αλλαγιάννη (βασική συνεργάτιδα του Παπάζογλου) αφού η συνθέτρια της εμπιστεύτηκε 3 υπέροχα νέα της τραγούδια, θα μας θυμίσουν την αλήθεια και την αμεσότητα του έργου του Νίκου Παπάζογλου!

Με αυτές τις αφορμές και την αγάπη τους προς το Νικόλα, ο Θοδωρής και η Σαββέρια επιμελήθηκαν ένα πρόγραμμα που ξεκινά με κάποια δικά τους γνωστά τραγούδια και συνεχίζεται στο μεγαλύτερο μέρος με τραγούδια του Παπάζογλου. Ξεκινώντας λοιπόν από τα «Κλειδιά» και το «Σε ποιά θάλασσα αρμενίζεις» θα ακούσουμε σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά τραγούδια όπως τα «Αύγουστος», «Εδώ στη ρωγμή του χρόνου», «Μπαγλαμαδάκι», «Τρελή κι αδέσποτη», «Πότε Βούδας  πότε κούδας», «Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ», «Απόψε σιωπηλοί», «Με το τραγούδι με το κρασί», «Εγώ δεν είμαι ποιητής», «Ο μοναχός ο άνθρωπος», «Χαράτσι», «Μόλις ξυπνήσω το πρωί» και πολλά άλλα.

Πληροφορίες για την συναυλία που θα πραγματοποιήσει ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σαββέρια Μαργιολά:

  • Ημέρα: Δευτέρα 7 Αυγούστου (Πανσέληνος)
  • Χώρος: Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας Πάρκο Εργατιάς
  • Διεύθυνση: Δραπετσώνα
  • Ώρα έναρξης: 21.30
  • Είσοδος ελεύθερη
  • Facebook 
  • Χορηγός επικοινωνίας: 

artic.gr

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply