The Big Sick, η νέα ταινία του σκηνοθέτη Μίκαελ Σοουόλτερ (Michael Showalter) κάνει πρεμιέρα στους Αμερικανικούς κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου. Η ταινία αποτελεί μία ρομαντική κομεντί με κέντρο ένα ζευγάρι και την ιδιότυπη σχέση των δύο ανθρώπων. Η ταινία αυτή έχει προβληθεί σε διάσημα φεστιβάλ όπως: Sundance Film Festival, Los Angeles Film Festival και Munich International Film Festival. Τώρα, έρχεται να εντυπωσιάσει και να παρασύρει τους θεατές στο ρομαντικό διαπολιτισμικό αυτό ειδύλλιο. Δύο άνθρωποι, με δύο εντελώς διαφορετικές κουλτούρες παλεύουν να ξεπεράσουν πολιτισμικά εμπόδια, καθώς η σχέση τους ωριμάζει.

Λίγα λόγια για την πλοκή της ταινίας The Big Sick

Η ταινία πραγματεύεται την γνωριμία μεταξύ του Κουμαίλ (Koumail Nanjiani) και της Έμιλι (Zoe Kazan). Ο Κουμαίλ γεννημένος στο Πακιστάν, γνωρίζει την Έμιλι μετά το τέλος του σετ του σε μία διοργάνωση stand up comedy. Όμως, αυτό που και για τους δύο φάνταζε μια παροδική γνωριμία, μετατρέπεται σε κάτι ουσιαστικό και μόνιμο. Καθώς η σχέση προχωρά, με ρυθμούς που οι πρωταγωνιστές δεν είχαν φανταστεί, ο Κουμαίλ καλείται να διαχειριστεί αυτό που συμβαίνει. Ο πρωταγωνιστής θα πασχίσει να ικανοποιήσει την οικογένεια του, με τους κανόνες της θρησκείας και της κοινωνίας, αλλά και την αγαπημένη του. Όλα αλλάζουν, όταν η Έμιλι θα διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια. Τότε, θα πρέπει να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στους γονείς της Έμιλι, που δεν έχει γνωρίσει ακόμα, και στην οικογένεια του.

Από τους παραγωγούς Judd Apatow (Trainwreck και This is 40) και Barry Mendel (Trainwreck και The Royal Tenenbaums) έρχεται η κωμωδία, ίσως, της χρονιάς. Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, ήδη πριν την έναρξη των κινηματογραφικών προβολών, εκτός των συμμετοχών στα φεστιβάλ, η ταινία έχει αποσπάσει 2 βραβεία. Ακόμα, οι μέχρι στιγμής κριτικές συμπεριλαμβάνουν θετικά σχόλια, κάνοντας λόγο για μια ιδιαίτερη και επιτυχημένη δουλειά. Ξεφεύγοντας από τα μέχρι τώρα «όρια» των κομεντί, ανεβάζοντας τον πήχη και εντυπωσιάζοντας, η ταινία αυτή ήρθε για να μείνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ταινία «The Big Sick» είναι η κομεντί του καλοκαιριού.

The Big Sick, Επίσημη αφίσα της ταινίας
Η επίσημη αφίσα της ταινίας The Big Sick, με όλο το πρωταγωνιστικό cast.
Official Trailer «The Big Sick»

https://www.youtube.com/watch?v=jcD0Daqc3Yw

Πληροφορίες για την ταινία The Big Sick

  • Σκηνοθεσία: Μίκαελ Σοουόλτερ
  • Σενάριο: Έμιλι Β. Γκόρντον, Κουμαίλ Νανχιάνι
  • Πρωταγωνιστούν: Κουμαίλ Νανχιάνι, Ζόη Καζάν, Χόλι Χάντερ
  • Είδος: Κωμωδία, Ρομαντική
  • Χώρα: ΗΠΑ
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Διάρκεια: 120′
  • Χρώμα: Έγχρωμη
  • Έξοδος: 14 Ιουλίου 2017 (ΗΠΑ)
  • IMDB
  • Official movie site
Προηγούμενο άρθροΟ Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδά για την ΑΚΤ-ΕΙΝ στο Βεάκειο Θέατρο
Επόμενο άρθροLesvos Food Fest – φεστιβάλ γαστρονομίας στο Μόλυβο Λέσβου