Στις 28 και 29 Ιανουαρίου, θα διεξαχθούν οι τελικού του μεγαλύτερου διαδικτυακού πρωταθλήματος gaming, το League of Legends Greek Championship (LGC), στο  γήπεδο του Τάε Κβο Ντο, στο Π. Φάληρο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ελληνικό eSports πρωτάθλημα, με τα χρηματικά έπαθλα να ανέρχονται στα 10.000€. Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν σε ΜΚΟ.

Λίγα λόγια για το  League of Legends Greek Championship

League of Legends Greek Championship
Το logo του League of Legends Greek Championship

Το πρωτάθλημα, διοργανώνεται από την inSpot, η μεγαλύτερη αλυσίδα internet place, με πάνω από 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα σε αυτό το εντυπωσιακό διήμερο, θα αναδειχθούν οι καλύτεροι Έλληνες gamers. Συμμετοχή, έχουν δηλώσει ομάδες από όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας το League of Legends Greek Championship στην κορυφαία διοργάνωση στο χώρο του gaming στη χώρα μας.

Στον τελικό της διοργάνωσης, θα αναμετρηθούν οι 4 φιναλίστ που έχουν αναδειχθεί μέσα από τους προκριματικούς αγώνες. Διεκδικούν χρηματικά έπαθλα 10.000 €, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνική eSports διοργάνωση.

League of Legends Greek Championship
Oι προκριματικοί αγώνες του League of Legends Greek Championship, προβάλλονται κάθε Κυριακή και Δευτέρα μέσω ζωντανών εκπομπών από το studio της inSpot.

Oι προκριματικοί αγώνες του League of Legends Greek Championship, προβάλλονται κάθε Κυριακή και Δευτέρα μέσω ζωντανών εκπομπών από το studio της inSpot. Ήδη από την πρώτη αγωνιστική 33.500 θεατές μένουν πιστά συντονισμένοι.

Επίσημοι χορηγοί του League of Legends Greek Championship είναι οι: Deliveras.gr, Hell Energy Drink, Razer, Anime House και CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield.

Καλεσμένοι και δραστηριότητες

Στους τελικούς του League of Legends Greek Championship, θα παρευρεθούν επίσης, ως καλεσμένοι, eSports παίκτες από δημοφιλείς ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Παράλληλα, Έλληνες ηθοποιοί που συμμετείχαν στη μεταγλώτιση του League of Legends, θα παρουσιάσουν μία μικρού μήκους παράσταση σχετική με το παιχνίδι, πλαισιωμένοι από cosplayers.

Οι επισκέπτες, θα έχουν φυσικά τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα booths αγαπημένων τους εταιριών στον κλαδο των eSports, της τεχνολογίας, του Anime και των Comics. Θα συμμετέχουν επίσης σε κληρώσεις για δώρα ανά μία ώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Γνωστοί youtubers, θα είναι διαθέσιμοι για συνομιλία με το κοινό, και θα ενημερώσουν τους παρευρισκομένους για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να πετύχει, καθώς και το μέλλον του youtubing στην Ελλάδα. Επιπλέον, ένα εντυπωσιακό θέαμα θα προσφέρουν τα μέλη του HwBox, που ανακηρύχτηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο overclocking για το 2017, ενώ,  στα διαλείμματα των αγώνων, θα παρελάσουν  διάφορα μουσικά και χορευτικά σχήματα.

 

Σχετικά με την inSpot

Η inSpot αποτελεί, με παρουσία 17 χρόνων, τη μεγαλύτερη αλυσίδα Internet Place στη χώρα, με 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος της είναι να διατηρεί τα καταστήματά της υπερσύγχρονα και άνετα, ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη εμπειρία gaming και τεχνολογίας. Τα μέλη της εταιρίας ξεπερνούν τις 450.000, και οι 15.000 επισκέπτες ανά ημέρα, την αναδεικνύουν κορυφαία στο χώρο της τεχνολογίας και της ελληνικής eSports σκηνής.

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο 28, και Κυραική 29 Ιανουαρίου

Χώρος: Στάδιο Τάε Κβο Ντο, Παλαιό Φάληρο

 Ώρα έναρξης: 12:00

Τιμές εισιτηρίου: Σάββατο 28/01 (ημιτελικοί), 8 ευρώ. Κυριακή 29/01 (τελικοί), 12 ευρώ. Εννιαίο εισιτήριο διημέρου, 15 ευρώ.

Προπώληση: Στα καταστήματα inSpot και στο viva.gr

 

Χορηγός επικοινωνίας


logo black - 300dpi width 1m

 

 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ
Διαβάστε περισσότερα σχετικά άρθρα εδώ

 

Προηγούμενο άρθρο«Το Σχέδιο», της Κατερίνας Μαλακάτε στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροResident Evil: Το τελευταίο Κεφάλαιο- Η περιπέτεια τελειώνει