Άλλο ένα Street Food Event διοργανώνεται για το πρώτο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο του χρόνου.  Η καντίνα Mahalo Food Truck παρκάρει στο αναψυκτήριο Μπαχάμες και προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει πώς το Street Food γίνεται πλέον gourmet επιλογή. Οι Μπαχάμες βάζουν τον χώρο, το Μahalo Food Truck το φαγητό και οι SoulFood Thessaloniki συμβάλουν στην μουσική επένδυση. Οι δυνάμεις της γαστρονομίας και της μουσικής ενώνονται, σε ένα διήμερο που έχει σκοπό να αφυπνίσει τις αισθήσεις των Βόρειο- Ελλαδιτών.

Οι συντελεστές

Το αναψυκτήριο Μπαχάμες είναι η πιο φιλόξενη αυλή της Ξάνθης. Επίσης, είναι η πιο μεγάλη παρηγοριά για αυτούς που μένουν στην πόλη το καλοκαίρι. Η αυλή του καταστήματος, γεμάτη τραπεζάκια σαν από παραδοσιακό καφενείο, δέντρα και ένα παλιό σιντριβάνι, σε μεταφέρει για όσο βρίσκεσαι εκεί σε μια νοσταλγική ραστώνη. Όσο και αν προσδιορίζεται, όμως, από την ρετρό ατμόσφαιρα, προσφέρει τα πιο ευφάνταστα κοκτέιλ μαζί με υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες .

Μπαχάμες- Ξάνθη
Άποψη της αυλής του αναψυκτηρίου Μπαχάμες όπου θα διεξαχθεί το Street Food event

Το Mahalo Food Truck έχει ως έδρα του την Θεσσαλονίκη.  Το van επανδρώνει μια ομάδα από έμπειρο προσωπικό και chef, με κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για την γαστρονομία.  Με επιρροές από μεσογειακή και διεθνή κουζίνα προσφέρουν επιλογές street food ικανές να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.  Η ομάδα αυτή ταξιδεύει, λοιπόν, ως την Ξάνθη για να εμπλουτίσει με το μενού της, την διήμερη γαστρονομική γιορτή.

mahalo-street-food
Burger από το Mahalo Food Truck στο Thessaloniki Street Food Festival

Οι Soul Food Thessaloniki είναι μια ομάδα που συγκροτήθηκε από τρεις φίλους που ήθελαν να ενώσουν το πάθος τους για την μουσική και την γαστρονομία. Ήδη ολοκλήρωσαν με επιτυχία την διεξαγωγή του πρώτου Thessaloniki Street Food festival. Η ομάδα έχει όραμα μια Θεσσαλονίκη γαστρονομικό πόλο έλξης, δικαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της πόλης, ως σταυροδρόμι πολιτισμού. Στο μέλλον προβλέπεται η διοργάνωση και άλλων γαστρονομικών γιορτών στην Βόρεια Ελλάδα.

Street Food Event

Οι τρεις αυτές δυνάμεις από τον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας, ενώνονται για ένα Σαββατοκύριακο. Σε μια παραδοσιακή αυλή στο κέντρο της Ξάνθης, ένα πρωτοποριακό γαστρονομικό van και τρεις μοντέρνοι Dj, θα δείξουν πώς το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον συνυπάρχουν αρμονικά. Από το μεσημέρι έως και αργά το βράδυ, οι chef και το προσωπικό είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τους ουρανίσκους του κοινού. Την γαστρονομική αυτή τελετουργία θα συνοδεύουν οι ατμοσφαιρικές μουσικές των  SoulFood Thessaloniki.

Πληροφορίες

Προηγούμενο άρθροΣτο Κάσελ δεν υπάρχει λογική του Enrique Vila-Matas από τις εκδόσεις Ίκαρος
Επόμενο άρθροΦασκόμηλο – το θεραπευτικό βότανο που σώζει ζωές