Ο τραγουδοποιός Στέργιος Νταουσανάκης ιδιαίτερα αγαπητός στον Πειραιά, σε δύο εμφανίσεις εντός έδρας, στο Κρεμλίνο, στο κέντρο της πόλης του. Παρέα με τη δυναμική του μπάντα καταλαμβάνει τη σκηνή του Κρεμλίνου και μας υπόσχεται δύο βραδιές γεμάτες μελωδία, ρυθμό και ένταση.

Τις Τετάρτες 7 και 14 Δεκεμβρίου ο Στέργιος Νταουσανάκης θα μας διηγηθεί ιστορίες από το πρώτο του άλμπουμ “Τράπουλα”, θα μας ταξιδέψει με δυνατές διασκευές αγαπημένων του τραγουδοποιών (Αγγελάκας, Ιωαννίδης, Μάλαμας, Σιδηρόπουλος) και θα μας εκπλήξει με επιλογές που καταργούν τα όρια και τις ταμπέλες.

Ο μουσικός Στέργιος Νταουσανάκης

Τέλειωσε το μουσικό γυμνάσιο και λύκειο Πειραιά και όταν ήταν μικρός πήγε στην παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Ταυτόχρονα, συμμετείχε και σε άλλες παιδικές χορωδίες όπως αυτή του εθνικού ωδείου Παλαιού Φαλήρου με την οποία συμμετείχε σε παραστάσεις στην Λυρική και στο Ηρώδειο. Μέσα στη μπάντα του υπάρχουν και οι παιδικοί του φίλοι, ο Κάρολος που παίζει πιάνο, ο Θωμάς που είναι φίλος του για χρόνια παίζει στα τύμπανα, ο Τριαντάφυλλος στο βιολί και ο Δημήτρης στο μπουζούκι.

Μαζί του οι μουσικοί:

Κάρολος Χαλικιάς: πλήκτρα

Φίλιππος Τρέζος: μπάσο

Δημήτρης Παμπουλάκης: τύμπανα

Λουκάς Παναγιωτίδης: ηλεκτρική κιθάρα

Πληροφορίες

Γενική είσοδος: 8 ευρώ με ποτό.

Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων : 6 ευρώ με ποτό.

Kremlino, Καραίσκου 119, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210 410 0010

Ώρα έναρξης: 22:30

Links

https://www.facebook.com/kremlinostage

Προηγούμενο άρθροΕυτυχισμένες Μέρες: Κριτική της παράστασης
Επόμενο άρθροMIRfestival: Περιπετειώδες, συναρπαστικό, επαναστατικό, ευρηματικό