Ο Σταύρος Σιόλας μετά τις sold out παραστάσεις του στην Αθήνα με το οκταμελές συγκρότημα των Eτερονήμισυ έρχεται στον Πειραιά. Το Σάββατο 10 Μαρτίου ο Σταύρος Σιόλας θα περιμένει το κοινό του στον μουσικό και ιδιαίτερο χώρο του Κρεμλίνο.

Θα μας ταξιδέψει με τη φωνή του από της Άρνης το νερό μέχρι τα Διόδια, το Χωρίς εσένα, την Προσμονή, το Κάθε φορά ,τη Δύσκολη Σιωπή ,το ποιο Παραμύθι να βρω,τη Μάνα το Άνθρωπος Είμαι αλλά και άλλα πολύ αξιόλογα τραγούδια. Πρόκειται για μια φωνή με ξεχωριστή χροιά και έντονα προσωπικό στίγμα σε μια παράσταση που αντλεί την έμπνευση της από τον διονυσιασμό της ελληνικής παράδοσης και τον λυρισμό.

Την παράσταση θα πλαισιώσει το αποτελούμενο από εξαιρετικούς μουσικούς σχήμα έτερον ήμισυ με τραγουδίστρια τη Μυρτώ Καμβυσίδη με αφορμή την συμμετοχή του Σταύρου Σιόλα στο τραγουδι «Στα σύννεφα» που συμπεριλαμβάνεται στη νέα τους δισκογραφική δουλειά.

Σταύρος Σιόλας

Τα 2006, στο «Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκη» τα βλέμματα κέντρισε μια ιδιαίτερη ιστορία, με έναν ακόμη πιο ιδιαίτερο τίτλο, «Της άρνης το νερό». Τους στίχους τραγουδούσε μια φωνή απόκοσμη, σχεδόν βγαλμένη από άλλη εποχή και κερδίζει βραβείο κοινού και επιτροπής. Κάπως έτσι, ο Σταύρος Σιόλας κάνει την αρχή για την πορεία που ακολουθεί, με ένα τραγούδι, δημιούργημα δικό του που ενώνει τις εποχές, τις ανάγκες και τους καημούς. Ένα τραγούδι, που έχει μια ιστορία από εκείνες που δεν σου είχαν περάσει από το νου.

Ένας καταξιωμένος τραγουδοποιός με βαθειά ελληνική μουσική ρίζα και με τραγούδια που έχουν ευρέως αγαπηθεί από το κοινό,μια φωνή με ξεχωριστή χροιά και έντονα προσωπικό στίγμα σε μια παράσταση που αντλεί την έμπνευση της από τον διονυσιασμό της ελληνικής παράδοσης και τον λυρισμό.

Μουσικοί Συντελεστές

  • Ερμηνεία Μυρτώ Καμβυσίδη, Σταύρος Σιόλας, Ετερονήμισυ
Περισσότερες Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Σάββατο 10 Μαρτίου 2018
  • Ώρα έναρξης : 22.30
  • Ώρα προσεύλευσης : 22.00
  • Τιμή: Γενική είσοδος 13 ευρώ με μπύρα η κρασί, Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων: 11 ευρώ
  • Τοποθεσία: Kremlino
  • Διεύθυνση: Καραίσκου 119, Πειραιάς
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 210 410 0010
  • facebook
Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα εδώ
Προηγούμενο άρθροΣτηρίξτε το ΚΕΤ, την ανεξάρτητη καλλιτεχνική εστία της Κυψέλης
Επόμενο άρθροΟ πιανίστας Στάθης Άννινος σε μία μοναδική εμφάνιση στο «Beton7»