Στάθης Δρογώσης, η Βαλάντω Τρύφωνος και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης την Τρίτη 25 Ιουλίου κάνουν «Βόλτα» στάση στον δροσερό κήπο του Black Duck Garden. Τον κήπο του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών, θα γεμίσουν με μελωδίες σε μια βραδιά με ξεχωριστή μουσική από ποικίλες επιρροές, εμπνευσμένες μελωδίες και μοναδικές τριφωνίες.

Ο Στάθης Δρογώσης σε μια περιοδεία με τη Βαλάντω Τρύφωνος και τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη

Ο Στάθης Δρογώσης, η Βαλάντω Τρύφωνος και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης μετά το live στο Black Duck Garden, ξεκινάνε για μία μεγάλη περιοδεία αυτό το καλοκαίρι! Με πλοία στα Ελληνικά νησιά, με αυτοκίνητο στη Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, με αεροπλάνο στη Θράκη και στην Κύπρο. Μια εκδρομή, παρέα με τα δικά τους τραγούδια αλλά και με «πειραγμένες» διασκευές, που θα αποτελέσουν το ιδανικό soundtrack για τις θερμές καλοκαιρινές μας νύχτες.

Το Black Duck μας συστήνεται και μας περιμένει με το Στάθη Δρογώση την Βαλάντω Τρύφωνος και τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη

Πριν 180 χρόνια, το σημερινό Black Duck δεν θεωρούταν ακριβώς το κέντρο της πόλης. Δύσκολο να το φανταστεί κανείς, ειδικά αν δεν έχει δει την Αθήνα πριν τη δεκαετία του 1980 αλλά η Πλατεία Κλαυθμώνος στις βόρειες παρυφές της Αθήνας, ήταν ένα απεριποίητο αγροτεμάχιο και τα σπίτια, φυσικά, ήταν ελάχιστα. Το 1833 χτίστηκε το σπίτι του Σταματίου Δεκόζη Βούρου, που σήμερα στεγάζει το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών και λίγο αργότερα ενώθηκε με το γειτονικό σπίτι του Αφθονίδη. Στο συγκρότημα αυτό εγκαταστάθηκε ο Όθωνας, πρώτος βασιλιάς της Ελλάδας, αφού παντρεύτηκε την Αμαλία.

Η νεαρή βασίλισσα, ήταν αυτή που οργάνωσε τον κήπο γύρω από την προσωρινή κατοικία του ζεύγους το 1836. «Ο κήπος του παλαιού Παλατιού» ήταν ο πρώτος δημόσιος κήπος της πρωτεύουσας, με τέσσερις εισόδους, σιντριβάνι και μία στέρνα με χρυσόψαρα. Συμπεριλάμβανε τη σημερινή Πλατεία Κλαυθμώνος και έφτανε μέχρι την Πλατεία Κολοκοτρώνη. Ο σημερινός κήπος του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών αποτελεί ένα μικρό μόνο μέρος, εκείνου του μεγάλου κήπου. Παραμένει όμως μία μοναδική μικρή όαση στο κέντρο της Αθήνας, με ζωντανό ακόμα τον φοίνικα που φύτεψε η Αμαλία.

Τώρα, το εξαιρετικά φιλόξενο και ζεστό Black Duck Multiplarte μεταφέρει την εμπειρία του εδώ και σας υποδέχεται σε έναν ανοιχτό χώρο στην καρδιά της πόλης. Με σεβασμό στο ιστορικό και φυσικό περιβάλλον, το Black Duck Garden –Athens City Museum Bistrot μας περιμένει το καλοκαίρι στον κήπο, αλλά και όλο τον χρόνο στον ιδιαίτερο χώρο του αίθριου, για να σας προσφέρει τη γνωστή φιλοξενία της «Μαύρης Πάπιας.

Πληροφορίες για την εμφάνιση που θα κάνει ο Στάθης Δρογώσης

  • Χώρος: Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot, Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλ. Κλαυθμώνος
  • Ημέρα: Τρίτη 25 Ιουλίου 2017
  • Ελάχιστη κατανάλωση: 10 €
  • Ώρα: 22.00
  • Τηλέφωνο: 210 3252396
  • www.blackduckgarden.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Σαββέρια Μαργιολά στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι στις 29 Ιουλίου
Επόμενο άρθροΗ Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της