Η Σοφία Παπάζογλου επιστρέφει ξανά με το νέο της δίσκο «Στου ονείρου τις στροφές», που θα παρουσιάσει το Σάββατο 20 Μαΐου στο «Σταυρό του Νότου Plus». Η εξαίρετη αυτή καλλιτέχνης δίνει πνοή με την παραδεισένια της φωνή σε τραγούδια, που έχουν στίχους ποιήματα. Στον «Σταυρό του Νότου Plus» θα παρουσιάσει τα καινούργια της μουσικά κομμάτια, αλλά σε συνδυασμό με άλλες μουσικές επιλογές. Το ηχόχρωμα της μουσικής της λαλιάς, δηλαδή της φωνής της, παραπέμπει σε ονειρικές εικόνες, συνήθως, κρυμμένες στη πηγή του ανθρώπινου φαντασιακού κόσμου. Η Σοφία Παπάζογλου είναι εδώ με ένα δίσκο που έχει ως βάση την αγάπη και το μεράκι της για την μουσική. Ένας δίσκος με αγάπη και πολλά όνειρα.

Η Σοφία Παπάζογλου στο «Σταυρό του Νότου Plus» με τη καινούργια της δισκογραφική δουλειά «Στου ονείρου τις στροφές»

Σε ένα μοναδικό live η Σοφία θα μας παρασύρει «Στου ονείρου τις στροφές», με 11 ολοκαίνουργια τραγούδια σε μουσική του Παναγιώτη Στεργίου και στίχους του Δημήτρη Τσάφα. Ανάμεσα τους η επιτυχία «Μια ματιά σου είδα», που κυκλοφόρησε ψηφιακά, ως προπομπός του άλμπουμ το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά και το τραγούδι  – έκπληξη, ένα ονειρικό βαλς, ντουέτο με τον Παντελή Θαλασσινό, με τίτλο «Χόρεψε» που έχει ήδη αρχίσει και παίζεται στα έντεχνα ραδιόφωνα της Ελλάδας.

Παράλληλα, η Σοφία θα ερμηνεύσει και αγαπημένα της παλιά λαϊκά τραγούδια ενορχηστρωμένα με σύγχρονη άποψη και σημερινό ήχο, όπως και τη μεγάλη της επιτυχία «Φεύγω γεια σου γεια σου», που το μοιράστηκε με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, καθώς και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, όπως τα «Να ‘χα δυο καρδιές», «Ο ποταμός» και άλλα.

Λίγα λόγια για το δίσκο «Στου ονείρου τις στροφές» από τη δημιουργό Σοφία Παπάζογλου

Η Σοφία Παπάζογλου εξομολογείται μερικά πράγματα για τη νέα της δουλειά: «Τα καινούργια μου τραγούδια που προέκυψαν τόσο αναπάντεχα και γλυκά και φτιάχτηκαν με αγάπη και μεράκι, με φέρνουν στο σήμερα και παίρνω από φίλους και γνωστούς μηνύματα ότι πρόκειται να αγαπηθούν πολύ. Ελάτε, λοιπόν, το Σάββατο 20 Μαΐου στον «Σταυρό του νότου» να τα τραγουδήσουμε μαζί και να συναντηθούμε «Στου ονείρου τις στροφές!»

Στο «Σταυρό του Νότου Plus» θα εμφανιστούν μαζί με τη Σοφία Παπάζογλου ο Παναγιώτης Στεργίου στο μπουζούκι, ο Τάσος Αθανασιάς στο ακορντεόν, ο Νίκος Γύρας στο κοντραμπάσο, ο Νίκος Τσιατσιούλης στα κρουστά και ο Βασίλης Κετεντζόγλου στη κιθάρα.

Ακούστε το νέο μουσικό τραγούδι «Χόρεψε», που ερμηνεύει η Σοφία Παπάζογλου με το Παντελή Θαλασσινό:

Πληροφορίες για την μουσική συναυλία που θα δώσει η Σοφία Παπάζογλου στο «Σταυρό του Νότου Plus»:

  • Ημερομηνία: Σάββατο 20 Μαΐου
  • Χώρος: «Σταυρό του Νότου Plus»
  • Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
  • Ώρα έναρξης: 22.30
  • Τιμή εισόδου: 12€ με μπύρα ή κρασί
  • Τηλέφωνο: 210 9226975 ( για πληροφορίες και κρατήσεις)
  • Site
  • Facebook
Προηγούμενο άρθροΣυναυλίες στις 20 και 21 Μαΐου στην Ελβετία με τη Νεκταρία Καραντζή και τη χορωδία Choeur Yaroslavl με ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα
Επόμενο άρθροΌταν σφίγγουν το χέρι – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη