Το metamatic:taf έχει την χαρά να παρουσιάζει στο χώρο της το ShoegazingCityproject, όπου έκανε τα εγκαίνια του στις 20 Νοεμβρίου 2014 στις 20.30 και συνεχίζεται έως και τις 14 Δεκεμβρίου 2014.
 Το ShoegazingCity project πραγματοποιήθηκε με αφορμή το Shoegazing City. Πρόκειται για μια στήλη-αστικό ημερολόγιο δύο ανθρώπων που πασχίζουν να συναντηθούν. Εδώ και ένα χρόνο, μία αρχιτέκτονας και ένας ποιητής, η sub_lolita και ο Latenighter, δημιουργούν δικές τους διαδρομές και διαφορετικά σημεία εκκίνησης, που καταλήγουν όμως σε κοινές αναζητήσεις.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργούν τις δικές τους μικρές και διαφορετικές ιστορίες ο καθένας και τις δημοσιεύουν στο Propaganda.gr. Μαζί τους κάποιες φορές μπορεί να βρίσκεται και ένας καλεσμένος που περπατά μαζί τους, που εμπνεόμενος και αυτός μπορεί να πλάθει μικρές ιστορίες.

       Τα δωμάτια του metamatic:taf παρουσιάζουν φωτογραφίες και κείμενα από τη στήλη ShoegazingCity. Ντοκουμέντα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, που γεννήθηκαν και ζουν στο διαδίκτυο, αλλά αναφέρονται στην πόλη. Άνθρωποι που θέλουν δηλαδή συμμετέχουν διαδικτυακά με shoegazingCity φωτογραφίες με το  hashtag #ShoegazingCity, στο facebook ή στο instagram.

       Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι συνοδοιπόροι του διδύμου του ShoegazingCity δημιουργούν insitu στην έκθεση το background για να βγάλετε τις δικές σας φωτογραφίες, καθώς ακολουθείτε τα βήματά τους.

 Συντελεστές


 Συμμετέχουν: Δημήτρης Αθηνάκης aka Latenighter, Αγγελική Ζερβού aka Sublolita, Παναγιώτης Πανταζής aka Pan-pan, Νικολέτα Μπαλοθιάρη aka skafandro, Νάντια Στασινού, Μανώλης Ηλιόπουλος aka RTMkyz, Μπάμπης Μπόζογλου aka Dozen Draft, Κωνσταντίνος Μπελι

Επιμέλεια: Γωγώ Βουδούρη

Πληροφορίες εκδήλωσης 


 metamatic: taf

 Νορμανού 5, Μοναστηράκι, Αθήνα, +302103238757, http://www.theartfoundation.gr/

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2014

Εγκαίνια: Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, 20.30

Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Σαβ 12.00-21.00, Κυρ 12.00-19.00

Είσοδος ελεύθερη

Προηγούμενο άρθροΤιμητική παρουσίαση των βραβείων «Οδυσσέας»
Επόμενο άρθροΕλληνική Αναγέννηση: H αρχιτεκτονική του Θεόφιλου Χάνσεν