Στη Σφίγγα ο Μαυρούδης, ο Τοσικιάν, η Βενετσάνου και η Τσαϊρέλη

Στη Σφίγγα ο Μαυρούδης, ο Τοσικιάν, η Βενετσάνου και η Τσαϊρέλη

Σφίγγα
Στη Σφίγγα θα παρευρεθούν ο Ν. Μαυρούδης, ο Γ. Τοσικιάν, η Ν. Βενετσάνου και η Μ. Τσαϊρέλη τη Τετάρτη 21 και 28 Μαρτίου του 2018

Στη Σφίγγα θα παρευρεθούν ο Ν. Μαυρούδης, ο Γ. Τοσικιάν, η Ν. Βενετσάνου και η Μ. Τσαϊρέλη τη Τετάρτη 21 και 28 Μαρτίου του 2018. Μαζί θα μας παρουσιάσουν τη μοναδική μουσική παράσταση «Τραγούδια της ψυχής…» (Για ένα δάκρυ κρυφό), το οποίο αποτελεί ένα μουσικό ψηφιδωτό με μεγάλες μουσικές επιτυχίες. Όλοι τους σκοπεύουν να μας χαρίσουν υπέροχες μουσικές στιγμές για αυτά τα δύο βράδια της Τετάρτης.

Η Σφίγγα θα φιλοξενήσει το μουσικό πρόγραμμα «Τραγούδια της ψυχής…»

Δύο γυναικείες φωνές (Νένα Βενετσάνου και Μόρφω Τσαϊρέλη) και δύο κιθάρες (Νότης Μαυρουδής και Γιώργος Τοσικιάν), ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις για να επικοινωνήσουν με τον κόσμο με όνειρα, ελπίδες και καημούς της ψυχής.

Με συνθέσεις Χατζιδάκι, Μαυρουδή, Βενετσάνου και άλλων, διασκευές παλαιών λαϊκών τραγουδιών, όπως και έργα για δύο κιθάρες από τη Λατινική Αμερική (που κυκλοφόρησαν σε cd-βιβλίο, με τίτλο «Café Latino»), οι τέσσερις καταξιωμένοι καλλιτέχνες καταθέτουν τις μουσικές εμπειρίες και το ταλέντο τους και έρχονται να δράσουν ως βάλσαμο για το νου και την καρδιά, μέσα από τραγούδια και άλλες μουσικές εκπλήξεις.

Με ιδιαίτερο τρόπο διαμορφώνουν ένα πρόγραμμα που ενώνει τρεις  γενιές με τραγούδια, για να αναδείξουν τη βαθύτερη ομορφιά της μουσικής, του λόγου και των νοημάτων τους, θυμίζοντάς μας πως τα τραγούδια μπορούν να γίνουν όπλα αντοχής κατά της σκοτεινής και χαοτικής εποχής μας.

Μαζί τους ο Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν.

Λίγα λόγια για τη Σφίγγα

Η Μουσική Σκηνή Σφίγγα από το 2013 κεντρίζει και πάλι το χώρο του θεάματος και του ακροάματος, σε μια ατμόσφαιρα που θυμίζει παλιά μπουάτ ο καλλιτέχνης έρχεται σε άμεση επαφή με το κοινό του χτίζοντας μια σχέση μοναδική και διαχρονική.

H μουσική είναι ένας τρόπος για να υπάρχουμε και το τραγούδι ένας τρόπος για να κάνουμε τη ζωή μας όμορφη.

Στη σκηνή της Σφίγγας και φέτος θα έχουν θέση τόσο η ποίηση και η πεζογραφία, όσο και τα θεατρικά και μουσικά δρώμενα.

Πληροφορίες για το μουσικό γεγονός:

  • Ημερομηνία διεξαγωγής: Τετάρτη 21 και 28 Μαρτίου
  • Χώρος: Μουσική σκηνή Σφίγγα
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
  • Ώρα έναρξης: 21.00
  • Τιμή εισόδου: στο μπαρ 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
  • Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
  • E-mail: sfigamusic@gmail.com
  • Facebook
  • Χορηγός επικοινωνίας: artic.gr
artic.gr
artic.gr

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα εδώ

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply