Η Σφίγγα Μουσική Σκηνή σας προσκαλεί! Η νέα σεζόν ξεκίνησε και ο Αντώνης Αθανασίου, μουσικοσυνθέτης και τραγουδοποιός ανοίγει τη μουσική σκηνή Σφίγγα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:30. Σας προσκαλεί για καλή και «δυνατή» ελληνική μουσική, με ήχους σύγχρονους και νεανικούς, σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και μία «ζεστή» ατμόσφαιρα. Ο Αντώνης Αθανασίου παρουσιάζει τραγούδια από τον έντεχνο και παραδοσιακό ελληνικό αλλά και κυπριακό χώρο. Για πρώτη φορά μοιράζεται μαζί μας τις δικές του μουσικές δημιουργίες με συνοδεία πιάνου, βιολιού και κιθάρας. Δύο από τα τραγούδια του «Πες μου πώς φτιάχνεται η αγάπη» και το «Γαμώτο» ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, είναι εκείνα που έχουν ξεχωρίσει περισσότερο. Ας αφεθούμε στην νοσταλγία της τρυφερής του αγριάδας μέσα από μουσικές των Αλκίνοου Ιωαννίδη, Μίλτου Πασχαλίδη, Γιάννη Χαρούλη, Ελευθερίας Αρβανιτάκη, Δήμητρας Γαλάνη και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών.

Σφίγγα Μουσική Σκηνή

Η Μουσική Σκηνή Σφίγγα ήρθε ξανά στο προσκήνιο το 2013 με σκοπό να αλλάξει την μέχρι τώρα διασκέδαση. Σε ένα cozy και άνετο περιβάλλον με γνώμονα το καλό γούστο και την αγάπη για την μουσική δημιουργήσαμε αυτό τον χώρο στην καρδιά της Αθήνας. Στο παρελθόν έχουμε φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως τους: Γλυκερία, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Βαγγέλης Γερμανός, Ελένη Δήμου, Ελεονόρα Ζουγανέλη αλλά και πολλά ακόμη ονόματα του πενταγράμμου που με την παρουσία τους ζήσαμε μοναδικές βραδιές.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε για να ορίσουμε μαζί την αρχή ενός ακόμα μουσικού φθινοπώρου. Παρέα με τον μουσικοσυνθέτη Αντώνη Αθανασίου και ξεχωριστούς μουσικούς η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

Μουσικό επιτελείο

Αντώνης Αθανασίου (Τραγουδιστής)
Χρήστος Κουμούσης (πλήκτρα)
Γιώργος Πατσιώτης (κιθάρα)
Δημήτρης Ζούλος (βιολί)

Πληροφορίες για την μουσική σκηνή Σφίγγα

  • Ημερομηνία: 30/9/2017
  • Ώρα έναρξης: 22:30
  • Χώρος: Μουσική σκηνή Σφίγγα (Ζωντανή Μουσική, Εναλλασσόμενα Σχήματα)
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
  • Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
  • Επίσημη σελίδα του χώρου: www.sfiga.gr
  • Facebook

 

Διαβάστε περισσότερα Μουσικά νέα εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΗ βιταμίνη B είναι το κλειδί για τον ζωτικό μεταβολισμό του σώματος
Επόμενο άρθροΗ Φωτεινή Δάρρα έκλεψε τις εντυπώσεις στα Ηφαίστεια 2017!