H DC comics ετοιμάζει για τον Μάρτιο μόλις 2 νέες σειρές. Αυτός ο εξαιρετικά ήσυχος μήνας από την άποψη νέων κυκλοφοριών, μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι μέσα στον Μάρτιο, θα κυκλοφορήσουν τα ετήσια τεύχη των “Batgirl”, “Titans”, “Adam Strange/ Future Quest”, “Booster Gold/ The Flintstones”,  “Green Lantern/ Space Ghost”, και “Suicide Squad/ Banana Splits”. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσουν επίσης τα πρώτα τεύχη “Suicide Squad” και “Doom Patrol” σε director’s cut, περιλαμβάνοντας προσχέδια και σχόλια των δημιουργών.

Batwoman #1

Νέες σειρές Μαρτίου από την DC Comics
Από το εξώφυλλο του Batwoman #1

Επιτέλους η Batwoman επιστρέφει στην DC comics με μια νέα δική της σειρά. Στην νησιωτική χώρα της Coryana, τα πάντα είναι δυνατά για τα μέλη του εγκληματικού υπόκοσμου. Τα χρόνια ύστερα από τον διωγμό της από τον στρατό, η Kate Kane βρήκε εκεί κάποιου είδους καταφύγιο. Αλλά τώρα, ένα νέο θανατηφόρο βιολογικό όπλο κυκλοφορεί στην αγορά της Coryana. Η Batwoman θα πρέπει να αντιμετωπίσει την απειλή, όπως και ανθρώπους που άφησε πίσω, οι οποίοι θα προτιμούσαν να την δουν νεκρή.

Η σεναριογράφος  Marguerite Bennett , μαζί με τον James Tynion IV, και τον πασίγνωστο καλλιτέχνη Steve Epting, παρουσιάζουν μια νέα επική ιστορία για την Batwoman, που θα αλλάξει την ζωή της για πάντα.

Σενάριο: Margaret Bennet, James Tynion IV

Εικονογράφηση: Steve Epting

Εξώφυλλο: Steve Epting

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Μαρτίου

Σελίδες: 32

Savage Things #1

Νέες σειρές Μαρτίου από την DC Comics
Το εξώφυλλο του Savage Things #1

Πριν από 25 χρόνια, μια μυστική κυβερνητική οργάνωση απήγαγε παιδιά και τα εκπαίδευσε έτσι ώστε να μετατραπούν σε πράκτορες του χάους, που κατέληξαν να πυροδοτούν αναταραχές και να εκτελούν εχθρούς του κράτους σε όλο τον κόσμο. Όταν αυτά τα σκληρόκαρδα δημιουργήματα αποδείχτηκαν πολύ δύσκολα στον έλεγχο, έγινε μια απόπειρα εξολόθρευσης της ομάδας τους με μεγάλη προκατάληψη. Δεν πήγαν τα πάντα όμως βάσει σχεδίου.

Τώρα, μια ομάδα απαρτισμένη από τα χειρότερα τέρατα που έχουν υπάρξει ποτέ, σπέρνει τον τρόμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και δεν αναστατώνει μόνο τον κόσμο, αλλά απειλεί να εκθέσει μυστικά που δεν πρέπει ποτέ να βγουν το φως. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν, είναι να επιστρέψει ο μόνος άνθρωπος που αποχώρησε από την ομάδα. Το κωδικό του όνομα είναι Abel, και δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια του.

Αυτή η νέα σειρά από την DC comics, συνδυάζει την δράση των ταινιών του Jason Bourne με τον τρόμο μιας κλασικής ταινίας του τύπου grindhouse.

Σενάριο: Justin Jordan

Εικονογράφηση: Ibrahim Moustafa

Εξώφυλλο: John Paul Leon

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Μαρτίου

Σελίδες: 32

Διαβάστε περισσότερα σχετικά άρθρα εδώ
Προηγούμενο άρθροΝέες σειρές Μαρτίου από την Marvel Comics
Επόμενο άρθροΝέες σειρές Μαρτίου από την Image Comics