Ένα ακόμη  Street food and Τunes event πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Napolitivo στην Μαρίνα Φλοίσβου με χορηγό την σειρά αναψυκτικών Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverage. Στις 15 Ιουνίου η Μαρίνα Φλοίσβου γέμισε αρώματα και γεύσεις της γειτονικής μας χώρας, Ιταλίας.Το event ήταν το τελευταίο μιας σειράς επιτυχημένων γιορτών της γαστρονομίας και της μουσικής, με διαφορετική πηγή έμπνευσης κάθε φορά.

Street Food and Tunes Event

Το κεντρικό μήνυμα “The Life Deliziosa” ήταν ο τίτλος του event, αλλά και το μότο της σειράς αναψυκτικών  Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverage.  Όσοι παρευρέθησαν στο event γεύτηκαν αυθεντικές γεύσεις από την Ιταλία, με πρώτες ύλες κατευθείαν από την Καμπάνια. Λαχταριστές μπρουσκέτες, αυθεντική πίτσα και ζυμαρικά, συμπληρώθηκαν τέλεια από τα καλοκαιρινά κοκτέιλ των mixologists. Τις γεύσεις και τα αρώματα απογείωσαν οι μουσικές των μουσικών παραγωγών του Pepper 96.6. Μία σύνθεση από παλιά και μοντέρνα ιταλικά, ελληνικά και  διεθνή μουσικά κομμάτια έδωσε ρυθμό στο ιταλικό αυτό πάρτι για την έναρξη του καλοκαιριού. Κατά την διάρκεια  της φίεστας  πραγματοποιήθηκαν  γευστικές δοκιμές από το street food market corner των Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages .

sanpellegrino tasting
Στιγμιότυπο από την γευστική δοκιμή των Sanpellegrino sparkling fruit beverages στο Street Food and Tunes στην Μαρίνα Φλοίσβου.
Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverage

Η Sanpellegrino S.p.A.,  έχει έδρα το Μιλάνο στην Ιταλία. Ιδρύθηκε το 1899 και  αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των αναψυκτικών στην Ιταλία με την σειρά των ανθρακούχων νερών της, μη αλκοολούχων απεριτίφ, ποτών και κρύου τσαγιού. Διανέμει  σε περισσότερες από 130 χώρες μέσα από υποκαταστήματα και διανομείς και στις 5 ηπείρους. Τα προϊόντα της εταιρίας, αντιπροσωπεύουν την εξαιρετική ποιότητα, λόγω της καταγωγής τους και της τέλειας απόδοσης του Ιταλικού στιλ παγκοσμίως.

sanpellegrino sparkling fruit-beverage
Η σειρά των αναψυκτικών Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages.

Η σειρά premium αναψυκτικών Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverage διατίθεται στην Ελλάδα σε τρεις  γεύσεις: πορτοκάλι, λεμόνι και σαγκουίνι. Η  γεύση των αναψυκτικών παρασκευάζεται με λιγότερη ζάχαρη και περισσότερο φυσικό χυμό.

SanPellegrino Aranciata /  H Πορτοκαλάδα SanPellegrino, έχει μια αυθεντική γεύση, που, αφήνει μια έντονη επίγευση εσπεριδοειδών. Σύμβολο του ιταλικού στυλ, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν άμεση αναζωογόνηση μέσα από αρώματα των ώριμων πορτοκαλιών.

SanPellegrino Limonata / H Λεμονάδα SanPellegrino, έχει μια φρέσκια, άριστης ποιότητας γεύση. Ένα πραγματικά δροσιστικό αναψυκτικό, που μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο έντονες γευστικές απαιτήσεις.

SanPellegrino Aranciata Rossa / Με βαθύ κόκκινο χρώμα, το SanPellegrino Σαγκουίνι έχει μια γλυκιά,  αναζωογονητική γεύση. Τέλειο για όσους επιθυμούν να σβήσουν τη δίψα τους, ενώ απολαμβάνουν το έντονο άρωμα των ώριμων πορτοκαλιών σαγκουίνι.

 

Πληροφορίες:

Προηγούμενο άρθροBattle of Memories – Ο Ασιατικός κινηματογράφος στα καλύτερα του
Επόμενο άρθροΚινούμενες Εικόνες | φίλμς εικαστικών από το Jarman Award στο State of Concept