Στο Ρυθμός Stage, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης στα πλαίσια των κοινωνικών της δραστηριοτήτων, διοργανώνει μουσική βραδιά στις 11 Απριλίου.

Ρυθμός Stage: Λίγα λόγια για το σκοπό αλλά και τους συντελεστές της παράστασης

Στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν σπουδαίοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως οι: Βασίλης Λέκκας, Μπάμπης Τσέρτος, Φωτεινή Σαββατιανού, Κώστας Τριανταφυλλίδης και ο συνθέτης Κώστας Θεοχαρόπουλος.
Στην είσοδο της Μουσικής Σκηνής καταθέτετε την αγάπη σας και την κοινωνική σας ευαισθησία, προσφέροντας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, για να καλύψουμε τις ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερων άπορων συνδημοτών μας. Το πρόγραμμα είναι ποιοτικό και η τιμή των ποτών χαμηλή και συμβολική. Σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από τη διασκέδαση και πάνω από αυτή, είναι η ενίσχυση των άπορων συνδημοτών μας.

Λίγα λόγια για το χώρο του Ρυθμός Stage

Η μουσική σκηνή στην Ηλιούπολη (Μαρίνου Αντύπα 38), που από το ξεκίνημά της κιόλας κατάφερε να γίνει στέκι για όσους αγαπούν τη μουσική και τις τέχνες, έχει φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και πολύ αξιόλογα νέα σχήματα. Και φέτος, υπόσχεται ένα εξίσου ιδιαίτερο πρόγραμμα τόσο για τα βράδια σας όσο και για τα… μεσημέρια της Κυριακής! Στα  επτά μόλις χρόνια της παρουσίας του Ρυθμού Stage, έχουν φιλοξενηθεί τεράστια ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Ο αριθμός 7 έβαζε, πάντα, ένα ιδιαίτερο σημάδι στις ιστορίες μας. Και στην ιστορία της τέχνης. Στη μουσική όλα βασίζονται σε… επτά νότες. Φέτος, ο μαγικός αριθμός βάζει τη σφραγίδα του στις μουσικές μας ιστορίες και στην ιστορία του Ρυθμός Stage, που συμπληρώνει επτά χρόνια λειτουργίας και συνεχίζει την δυναμική του πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα βρεθούν φέτος στη σκηνή του, η Μελίνα Κανά, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Δημήτρης Υφαντής και ο Θοδωρής Κοτονιάς.

Πληροφορίες

  • Χώρος: Ρυθμός Stage, Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
  • Ημέρα: Τρίτη 11 Απριλίου 2017
  • Ώρα έναρξης: 21.00
  • Είσοδος: Μια σακούλα τρόφιμα
  • Τηλέφωνο: 210 975 0060
  • E-mail: info@rythmosstage.gr
Προηγούμενο άρθροΤο πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017
Επόμενο άρθρο«Οι επτά τελευταίοι λόγοι του Χριστού πάνω στο Σταυρό» τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου στην Τεχνόπολη