Από την Lucasfilm έρχεται η πρώτη αυτόνομη ταινία Star Wars, το Rogue One: A Star Wars Story, μια νέα, επική περιπέτεια που θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου και σε 3D.

Λίγα λόγια για την ταινία Rogue One: A Star Wars Story

Σε μια εποχή συγκρούσεων, μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες ενώνει τις δυνάμεις της σε μία αποστολή να κλέψει τα σχέδια του Death Star, του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Αυτό το κομβικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα των Star Wars φέρνει κοντά συνηθισμένους ανθρώπους που καλούνται να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα και, έτσι, να υπηρετήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους ίδιους.

Στο νέο featurette με τίτλο «Living in Star Wars» ο Diego Luna αφηγείται την εμπειρία του να είσαι πλέον μέρος της μυθολογίας που σε μεγάλωσε.

Rogue One: A Star Wars Story 2016
Ο σκηνοθέτης της ταινίας Rogue One: A Star Wars Story, Gareth Edwards, έχει δηλώσει ότι ο θεατής θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για ένα πιο σκοτεινό Star Wars

Σε σκηνοθεσία του Gareth Edwards και με ένα πολυσυλλεκτικό καστ (Felicity Jones, Diego Luna, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker), το Rogue one: A Star Wars Story θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από τη Feelgood, στις 15 Δεκεμβρίου, και σε 3D.

IMDB

Δείτε το νέο featurette της ταινίας Rogue One: A Star Wars Story

 

Προηγούμενο άρθροΗ Σονάτα του Κρόιτσερ του Λέων Τολστόι στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν
Επόμενο άρθροΠόση αγάπη, αγάπη, αγάπη θα μας δώσει ο Κώστας Ζάπας ;
Άννα Μεντζελοπούλου
Κατοικεί στην Αθήνα. Αγαπά τα ηλιόλουστα πρωινά και τα ταξίδια. Της αρέσει να ακούει ιστορίες, να κάνει βόλτες και να φωτογραφίζει.