Το Quilombo Carnival Party έρχεται στις 18 Φεβρουαρίου στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Quilombo το οποίο μας περιμένει για να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ. Ξεχάστε ό,τι θυμίζει καθωσπρεπισμό, ανοίξτε το Google και ψάξτε ό,τι θεότρελο θυμίζει καρναβάλι. Ανοίξτε το σεντούκι της γιαγιάς και βγάλτε φτερά, δαντέλες, μεταξωτά και εμπριμέ, ξεθάψτε το τσουρούτικο που αγοράσατε κατά λάθος πέρυσι στις εκπτώσεις και σας έμεινε αμανάτι, βρείτε το έντονο κραγιόν που φυλάξατε μαζί με τα καλοκαιρινά (καλή ιδέα και τα καλοκαιρινά) βγάλτε τα απωθημένα σας και βάλτε φαντασία, τρέλα και κέφι και ετοιμαστείτε για το απόλυτο, ατελείωτο, ξεφαντωτικό πάρτι Quilombo Carnival!

Στο Quilombo Carnival Party εμφανίζονται…

Τα πολύχρωμα πουλιά (η μπάντα κρουστών του Quilombo!) θα μας καλωσορίσουν με αφροβραζιλιάνικους ρυθμούς δίνοντας και το θεματικό στίγμα της βραδιάς εμπνευσμένο από τη χώρα του Καρναβαλιού αλλά κυρίως από τα τροπικά δάση και τη ζούγκλα του Αμαζονίου.

Αλλά μην ανησυχείτε: όλες οι στολές θα γίνουν δεκτές, αλλά και χωρίς στολή θα σας δεχτούμε και θα χορέψουμε μαζί σας και όλοι μαζί σε ρυθμούς Funky, Afro Latin και Afro Grooves σε μουσικές ξεφαντωτικές από τα decks του Dj Vasilis Karachalios!

Η παρέα του Quilombo Carnival μας συστήνεται!

Στο Quilombo Centro Cultural ανήκουν όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στον εαυτό τους τη δυνατότητα να πειραματιστούν με κάτι καινούργιο παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και με τη βοήθεια όλων μας.

Εκτός από την μπάντα και τις μουσικές μας δραστηριότητες, στο χώρο μας φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες εργαστήρια θεάτρου, πολλών και διαφορετικών ειδών χορού, φωτογραφίας και κινηματογράφου στα οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι αδιακρίτως, ενώ παράλληλα διοργανώνονται πολυάριθμες εκδηλώσεις που δίνουν την ευκαιρία προβολής και επικοινωνίας σε δημιουργικές ομάδες καλλιτεχνών από όλη την Αθήνα που βρίσκουν σε μας  τη δυνατότητα να εκφραστούν.
Τέλος, ο χώρος μας προσφέρεται για συγκεντρώσεις και πάρτυ καθώς και για μουσικές συναντήσεις και είναι πάντα ανοιχτός σε κάθε νέα πρόκληση.

Πληροφορίες

  • Είσοδος Δωρεάν
  • Ημέρα: Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
  • Ώρα έναρξης 23.00
  • Χώρος: Quilombo Centro Cultural: Σερβίων 8 & Λ. Αθηνών 44, Ακαδημία Πλάτωνος-Στάση μετρό: Μεταξουργείο/ Κεραμεικός
  • Τηλέφωνο: 210 5227961, 6938736307
  • www.quilombo.gr
Προηγούμενο άρθροART CAPITAL: Η Ελληνική Τέχνη στο Σαλόνι των Ανεξαρτήτων
Επόμενο άρθροΠΡΟΣΟΧΗ στους 7+1 εικαστική έκθεση στην γκαλερί Τεχνοχώρος