Το πρόγραμμα για το Θέατρο Άττις για τη σαιζόν 2017 – 2018

Το πρόγραμμα για το Θέατρο Άττις για τη σαιζόν 2017 – 2018

Τρωάς
Τρωάς, η παράσταση θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά αυτή τη φορά στο φυσικό χώρο του Θεάτρου Άττις

Η Ομάδα Σημείο Μηδέν και ο σκηνοθέτης Σάββας Στρούμπος θα παρουσιάσουν την καλλιτεχνική περίοδο 2017-2018, στο Νέο Χώρο του Θεάτρου Άττις, τρεις ξεχωριστές παραστάσεις.

Το πρόγραμμα για το Θέατρο Άττις

 • «Τρωάς» του Δημήτρη Δημητριάδη. Πρεμιέρα 20/10/2017. Ηθοποιοί: Δαυίδ Μαλτέζε, Έλλη Ιγγλίζ. Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος. Η Ομάδα Σημείο Μηδέν επαναλαμβάνει για 2ο κύκλο παραστάσεων το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη, «Τρωάς». Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης τον Φεβρουάριο του 2017.
 • «KafkaFragments» του GyörgyKurtág. Η πρεμιέρα υπολογίζεται στο διάστημα από τέλη Ιανουαρίου – μέσα Φεβρουαρίου 2018. Σολίστ: Φανή Αντωνέλου. Βιολί: Φανή Βοβώνη. Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος.
  Η Ομάδα Σημείο Μηδέν παρουσιάζει το μουσικό έργο του Ούγγρου μουσικοσυνθέτη GyörgyKurtág, βασισμένο στα κείμενα του Φραντς Κάφκα, συνεχίζοντας τη δουλειά της πάνω στο έργο του Κάφκα.
 • «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ. Η πρεμιέρα υπολογίζεται στο διάστημα από τέλη Φεβρουαρίου – μέσα Μαρτίου 2018. Ηθοποιοί: Δαυίδ Μαλτέζε, Έλλη Ιγγλίζ, Έβελυν Ασουάντ, Κωνσταντίνος Γώγουλος. Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος.
  Η Ομάδα Σημείο Μηδέν παρουσιάζει το έργο – σταθμός του μεγάλου Ιρλανδού συγγραφέα, ανοίγοντας έναν κύκλο έρευνας πάνω στην Τραγι-κωμωδία του Ανθρώπινου.
Πληροφορίες

 • Τοποθεσία: Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος
 • Διεύθυνση: Λεωνίδου 12, Μεταξουργείο, Αθήνα (πλησίον Μετρό Μεταξουργείο)
 • Πληροφορίες-κρατήσεις εισιτηρίων: 210 3225207
 • Site Θεάτρου Άττις

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply