Η Ομάδα Σημείο Μηδέν και ο σκηνοθέτης Σάββας Στρούμπος θα παρουσιάσουν την καλλιτεχνική περίοδο 2017-2018, στο Νέο Χώρο του Θεάτρου Άττις, τρεις ξεχωριστές παραστάσεις.

Το πρόγραμμα για το Θέατρο Άττις

  • «Τρωάς» του Δημήτρη Δημητριάδη. Πρεμιέρα 20/10/2017. Ηθοποιοί: Δαυίδ Μαλτέζε, Έλλη Ιγγλίζ. Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος. Η Ομάδα Σημείο Μηδέν επαναλαμβάνει για 2ο κύκλο παραστάσεων το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη, «Τρωάς». Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης τον Φεβρουάριο του 2017.
  • «KafkaFragments» του GyörgyKurtág. Η πρεμιέρα υπολογίζεται στο διάστημα από τέλη Ιανουαρίου – μέσα Φεβρουαρίου 2018. Σολίστ: Φανή Αντωνέλου. Βιολί: Φανή Βοβώνη. Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος.
    Η Ομάδα Σημείο Μηδέν παρουσιάζει το μουσικό έργο του Ούγγρου μουσικοσυνθέτη GyörgyKurtág, βασισμένο στα κείμενα του Φραντς Κάφκα, συνεχίζοντας τη δουλειά της πάνω στο έργο του Κάφκα.
  • «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ. Η πρεμιέρα υπολογίζεται στο διάστημα από τέλη Φεβρουαρίου – μέσα Μαρτίου 2018. Ηθοποιοί: Δαυίδ Μαλτέζε, Έλλη Ιγγλίζ, Έβελυν Ασουάντ, Κωνσταντίνος Γώγουλος. Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος.
    Η Ομάδα Σημείο Μηδέν παρουσιάζει το έργο – σταθμός του μεγάλου Ιρλανδού συγγραφέα, ανοίγοντας έναν κύκλο έρευνας πάνω στην Τραγι-κωμωδία του Ανθρώπινου.
Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος
  • Διεύθυνση: Λεωνίδου 12, Μεταξουργείο, Αθήνα (πλησίον Μετρό Μεταξουργείο)
  • Πληροφορίες-κρατήσεις εισιτηρίων: 210 3225207
  • Site Θεάτρου Άττις
Προηγούμενο άρθροMon Petit Prince / Ο Μικρός Πρίγκιπας… προσγειώνεται ξανά στο ΔΘΠ
Επόμενο άρθρο«Όπως κι αν έρθει αυτό το βράδυ» στον IANO στις 18/09
Σιακαντάρης Σπύρος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, είναι απόφοιτος του The Bristol Old Vic Theatre School, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια θεάτρου. Από την ηλικία των 11 παρακολουθεί σχεδόν καθημερινά θέατρο έχοντας αποκτήσει εμπειρίες και στιγμές από τις σημαντικότερες θεατρικές παραστάσεις. Αγαπάει τον κινηματογράφο, την ανάγνωση βιβλίων και να ταξιδεύει.