Πολιτική Ανυπακοή – Πυρηνική Οικογένεια – Έκθεση φωτογραφίας και video-art

Εικόνα από την έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Πυρηνική Οικογένεια

Εικόνα από την έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Πυρηνική ΟικογένειαΤο GITV και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει την καθιερωμένη έκθεση φωτογραφίας και ζητά τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων για να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013. Ως θέμα της φετινής έκθεσης έχει οριστεί το εξής: «Civil Disobedience: nuclear family» που σημαίνει «Πολιτική Ανυπακοή – Πυρηνική Οικογένεια». Τι μπορεί να εννοούν με αυτό οι διοργανωτές; Ο φωτογράφος καλείται να δώσει μόνος του την απάντηση και να υποβάλλει η συμμετοχή του στην έκθεση, για να δει το έργο του να παρουσιάζεται από τις 28 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του  Vault Theatre Plus, στον Βοτανικό.

Εκτός από φωτογραφικά έργα, η έκθεση περιλαμβάνει και video art, οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τη συμμετοχή τους, με τη μορφή video. Η επιμέλεια της ιδιαίτερης αυτής έκθεσης ανήκει στην ΗρώΤαγκάλου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν την πρότασή τους μέχρι την Τετάρτη 15  Μαΐου 2013.

Για την φόρμα συμμετοχής : Menelas74@gmail.com,  irotagalou@gmail.com

 

Λίγα λόγια για την έκθεση


Έκθεση φωτογραφίας και video art με τίτλο: “Πολιτική Ανυπακοή : Πυρηνική οικογένεια” στον Πολυχώρο Vault. Το GITV διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά έκθεση φωτογραφίας και video art με τίτλο: Civil Disobedience: nuclear family / Πολιτική Ανυπακοή : Πυρηνική οικογένεια. Την έκθεση θα φιλοξενήσει ο πολυχώρος πολιτισμού Vault στο Βοτανικό, από 27 Μαΐου έως 16 Ιουνίου 2013.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 στις 20.00 μμ.

Την έκθεση υποστηρίζει το Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας (8 Ιουνίου 2013) και επιμελείται η Ηρώ Ταγκάλου.

 Σαν απαντήσεις για της οικογένειας τα είδη θα παρουσιαστούν τα έργα της έκθεσης «πυρηνική οικογένεια». Γιατί δεν είναι μόνο η κλασική και αυτή η τυπική, έστω μονογονεϊκή, που διατηρεί όλες τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα. Εμφανίζεται και εκείνη η άλλη, που είναι σε εμβρυακή μορφή, που ακόμα δε βγαίνει απ το σπίτι της, που δεν είναι μόνο η ομόφυλη, είναι και η φανταστική, αυτή που ακόμα δεν υπάρχει. Καλή ή κακή οικογένεια, παράξενη και φυσική, κανονικά εμφανίζεται στις εκδρομές, στις κοινωνικές υποχρεώσεις και στα οικογενειακά άλμπουμ.

 

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Οικογένειες ουράνιο τόξο, Ελπίδα Γαδ, Παύλος Ευθυμίου, Νένα Καζατζίδου, Μενέλας, Μορφέας Παπουτσάκης, Μαρία Ταγκάλου, Κωνσταντίνος Φάσσας, Walt Cessna (USA), Carolas Cienformas (Chile).

 

Πληροφορίες


  • Vault Theatre Plus
  • Διεύθυνση: Μελενίκου 26 Βοτανικός TK.10447  Αθήνα (Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)
  • Επικοινωνία: 213-0356472 – 6945 993870, vaulttheatre.gr@gmail.com
  • Διάρκεια έκθεσης: 27 Μαΐου – 16 Ιουνίου 2013

 

Είσοδος Ελεύθερη

 Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή