Εξώφυλλο βιβλίου «Περί Γκρεκόνων Σκιάς- Ηγεμόνες, Ησυχία και Εξέγερση στον Τροϊκό Μεσαίωνα»Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδης το βιβλίο «Περί Γκρεκόνων Σκιάς- Ηγεμόνες, Ησυχία και Εξέγερση στον Τροϊκό Μεσαίωνα», του Βαγγέλη Χερουβείμ.

 

 

 

 

Λίγα Λόγια για το βιβλίο


 Παραμύθια υπήρχαν πάντα. Η παραμυθία δεν έχει ιστορία –και κάποτε σήμαινε παρηγοριά. Μας παρηγορούσαν παιδιόθεν για να δεχτούμε κάτι που δεν μας άρεσε. Μας παραμυθιάζανε, δηλαδή, για να μας δίνουν να τρώμε το φαΐ μας. Τώρα, ενήλικους μας παραμυθιάζουν όσο μας το παίρνουν. Αυτός είναι ο λόγος των άδικων αρχόντων να καταφεύγουν στα παραμύθια. Υπάρχει όμως και η απέναντι πλευρά.

Το παραμύθι της μεσαιωνικής Γκρεκονίας τους καιρούς των Μνημονισμένων Ηγεμόνων, πριν από την έντυπη μεταφορά του εδώ, ήταν καθημερινή αφήγηση στον 105,5 στο Κόκκινο. Η αφήγηση συνεχίζεται. Περιμένει επιτέλους έναν δίκαιο επίλογο.


Λίγα λόγια για το Συγγραφέα


Ο Βαγγέλης Χερουβείμ γεννήθηκε το 1968. Σπούδασε νομικά στην Κομοτηνή και ΜΜΕ στην Αθήνα. Κάνει σκίτσα καθημερινά στην Αυγή και κάθε μήνα στο περιοδικό δρόμου Σχεδία. Με την Κόκκινη Κλωστή Δεμένη ξετυλίγει στον 105,5 στο Κόκκινο την αφήγηση της Γκρεκονικής Δημοκρατίας των Σκοτεινών Χρόνων, με τις Τροϊκές Μνημονισμένες Σταυροφορίες.

 

Πληροφορίες για το βιβλίο


 Τίτλος: «Περί Γκρεκόνων Σκιάς- Ηγεμόνες, Ησυχία και Εξέγερση στον Τροϊκό Μεσαίωνα»

Συγγραφέας: Βαγγέλης Χερουβείμ
Εκδόσεις: Γαβριηλίδης
Σελίδες: 235
Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2014

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα προβολών στους κινηματογράφους Αλκυονίς και Studio από 18/12 έως και 24/12
Επόμενο άρθροDepression Era, στην εποχή της ύφεσης