Στο  «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» 12 έως 15 Οκτωβρίου

Στο  «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» 12 έως 15 Οκτωβρίου

Το Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» διοργανώνει τέσσερις μουσικές βραδιές από 12 έως 15 Οκτωβρίου
Το «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» διοργανώνει τέσσερις μουσικές βραδιές από 12 έως 15 Οκτωβρίου και μας περιμένει όλους στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του.

Το «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» διοργανώνει τέσσερις μουσικές βραδιές από 12 έως 15 Οκτωβρίου και μας περιμένει όλους στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου: Νίκος Τατασόπουλος – Ιφιγένεια Ιωάννου – Νώε Ζαφειρίδης-«Ρεμπέτικο»

Τις γλυκύτατες πενιές και τα γεμάτα έμπνευση ταξίμια του σολίστα Νίκου Τατασόπουλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου όσοι βρεθούν στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», σε ένα πρόγραμμα εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο ρεμπέτικο. Μαζί του ο δεξιοτέχνης Νώε Ζαφειρίδης στην  κιθάρα και το τραγούδι και η Ιφιγένεια Ιωάννου στο κανονάκι και το τραγούδι.

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου: Αφιέρωμα στον Γιάννη Παπαϊωάννου-«Πριν το χάραμα»

Σε μια βραδιά πλημμυρισμένη με τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου μας προσκαλεί το «Πέραν – το καφέ αμάν της πόλης» την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, με τον Γιώργο Κουτουλάκη και την ορχήστρα του και τον γιο του πρωτεργάτη του ρεμπέτικου, Αντώνη Παπαϊωάννου.

«Eμείς δεν θέλουμε αγάλματα. Eμείς είμαστε η Iστορία της Λαϊκής Mουσικής. Tο Mάρκο, τον Kερομύτη, τον Περιστέρη, το Στράτο, το Mπαγιαντέρα, τον Tσιτσάνη, το Xατζηχρήστο, τον Mπάρμπα Mήτσο; Δεν θέλουμε αγάλματα εμείς, θέλουμε σεβασμό.» (Από το βιβλίο: Γιάννης Παπαϊωάννου, Nτόμπρα και σταράτα. Aυτοβιογραφία, Kάκτος, 1996)

Σάββατο 14 Οκτωβρίου: Γιώργος Κουτουλάκης-Μαρία Δεναξά-Φώτης Τσορανίδης-Σπύρος Νίκας-«Από το ρεμπέτικο στο λαϊκό»

Τα Σάββατα του Οκτωβρίου, στο «Πέραν – το καφέ αμάν της πόλης»,  γλεντάμε με τον γνωστό – κυρίως από τη συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη στην τηλεοπτική του σειρά «Ονείρου Ελλάς»- δεξιοτέχνη του μπουζουκιού με το εκφραστικό παίξιμο, Γιώργο Κουτουλάκη, την Μαρία Δεναξά στο τραγούδι, τον Φώτη Τσορανίδη στην κιθάρα και τον Σπύρο Νίκα στο ακορντεόν, με ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης: Σταύρος Νικολαΐδης-Επαμεινώνδας Βαλσαμής-Γιώργος Φουντούκος-«Αιγαιοπελαγίτικο Γλέντι»

Ένα ταξίδι στις μουσικές του Αιγαίου με συρτούς, μπάλους, σούστες, ικαριώτικο, αλλά και τανγκό και βαλσάκια ξεκινά την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις 16.00, στο «Πέραν, το καφέ-αμάν της πόλης», με τον Σταύρο Νικολαΐδη καριώτικη λύρα, τον Επαμεινώνδα Βαλσαμή-λαούτο/τραγούδι και τον Γιώργο Φουντούκο-κιθάρα, που θα μας παρασύρουν σε ένα γλέντι με νησιώτικο αέρα και ασταμάτητο κέφι και χορό.

Πληροφορίες

  • Χώρος: «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»,Λεωφόρος  Δεκελείας 20,  Νέα Χαλκηδόνα
  • Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896
  • http://www.peran.gr
Χορηγός Επικοινωνίας
Artic logo
Διαβάστε περισσότερα Μουσικά Νέα εδώ

 

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply