Η Φωτογραφική Ομάδα  «ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26» διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό να παρουσιάσει τον Φωτογράφο Κυριάκο Αζαδέλη και το φωτογραφικό του έργο. Πρόκειται για έναν φωτογράφο με αρκετές διακρίσεις στο όνομα του και εμπειρία πολλών ετών στο πεδίο του.
Σχετικά με την Εκδήλωση

Συγκεκριμένα,το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 8:00 μ.μ. στον χώρο προβολής ταινιών “Cinemarian” (Γενναίου Κολοκοτρώνη 42, Κουκάκι, Αθήνα ) διεξάγεται από την Φωτογραφική Ομάδα «ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26» παρουσίαση για τον φωτογράφο Κυριάκο Αζαδέλη και τη φωτογραφική του δουλειά. Στην εκδήλωση θα γίνει προβολή των φωτογραφιών του με προτζέκτορα ενώ στη συνέχεια θα επακολουθήσει συζήτηση με τον ίδιο, σχετικά με την φωτογραφία και τα μυστικά της τέχνης αυτής. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Λίγα Λόγια για τον Φωτογράφο Κυριάκο Αζαδέλη

Ο Κυριάκος Αζαδέλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954 και ασχολείται με την τέχνη της φωτογραφίας από το 1979. Έχει πραγματοποιήσει πολλές εκθέσεις και έχει διακριθεί με βραβεία και επαίνους σε πολλούς Πανελλήνιους διαγωνισμούς. Έργα του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και ειδικές εκδόσεις. Επιπλέον, έχει διδάξει σε φωτογραφικά σεμινάρια και έχει δώσει διαλέξεις για τη φωτογραφία σε φωτογραφικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Ο ίδιος διατελεί και Μέλος της Ε.Φ.Ε. (Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας) της οποίας έχει διατελέσει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (1992-1996).

Παραδειγματικά, ένα από τα σημαντικότερα βραβεία του απονεμήθηκε το 2006. Όπου η Διεθνής Ομοσπονδία της Τέχνης της Φωτογραφίας (FIAP) του απένειμε τον τίτλο του Διεθνή Καλλιτέχνη Φωτογράφου (AFIAP) (Artist FIAP). Ένας τίτλος που απονέμεται ύστερα από πολλές διακρίσεις σε Διεθνείς εκθέσεις φωτογραφίας.

Η Φωτογραφική Ομάδα «ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26»

Η Φωτογραφική Ομάδα «ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26» πρόκειται για μια ομάδα φωτογράφων που έχει προκύψει από τα μαθήματα του Ανδρέα Κατσικούδη. Δημιουργημένη από τα μαθήματα του στην Πολιτιστική Ομάδα Πετραλώνων και στον Χώρο Προβολής Ταινιών “Cinemarian”. Διατηρεί ενεργό δράση στο χώρο της Φωτογραφίας καθώς επίσης διοργανώνει και πολλές εκδηλώσεις Φωτογραφικού περιεχομένου.

Πληροφορίες.

  • Τοποθεσία: Χώρος Προβολής Ταινιών “Cinemarian”
  • Διεύθυνση: Γενναίου Κολοκοτρώνη 42, Κουκάκι, Αθήνα. 117 41.
  • Ώρα Διεξαγωγής: Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017  8:00 μ.μ
  • Τηλέφωνο: 211 400 2640
  • Επικοινωνία: akatsikoudis@yahoo.com
  • Σύνδεσμοι:
  • Φωτογραφική Ομάδα «ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26»
  • Xώρος Προβολής Ταινιών “Cinemarian”
  • ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Αναλογική Φωτογραφία, στην Ψηφιακή Εποχή σήμερα.
Επόμενο άρθροPanteion Short: Ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ από τους φοιτητές του Παντείου
Σταύρος Βαλσάμης
Φοιτητής του Παντείου Πανεπιστημίου. Tμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού. Κύριο ενδιαφέρον η κλασσική αναλογική και σύγχρονη φωτογραφία καθώς επίσης οι λογοτεχνικές και εικαστικές τέχνες.