Έχοντας ακούσει ήδη τον δεύτερο δίσκο των KAMP, με τίτλο “Clairvoyance”, η αναμονή για το live της 9ης Οκτωβρίου ήταν δεδομένη. Άλλωστε, η ζωντανή εμφάνιση μίας μπάντας, λέει τα πάντα για το χαρακτήρα της και για το πώς θα την αντιμετωπίσεις στο εξής, αν θα συνεχίσει να σε εμπνέει ή αν θα σε απογοητεύσει. Δεν περίμενα, ομολογώ, τότε ότι η εμπειρία από αυτό το βράδυ θα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική και θα έφτανα να αδημονώ για το επόμενο!

 “Clairvoyance”
Λίγα λόγια για την παρουσίαση του δίσκου στο Tiki Bar Athens:

Η παρουσίαση του δίσκου ξεκίνησε γύρω στις 10. Τα παιδιά βρίσκονταν στο μαγαζί από νωρίς, μιλώντας σε γνωστούς και φίλους αλλά και σε θαμώνες οι οποίοι ήθελαν να γνωρίσουν καλύτερα τη μπάντα. Το άγχος τους ήταν φανερό, όμως με το που ανέβηκαν στη σκηνή εξανεμίστηκε και έδωσε θέση στο δυναμισμό. Ο frontman και ιδρυτής του συγκροτήματος Γιάννης Καμπουρόπουλος προλόγισε την παρουσίαση και αμέσως οι πρώτες νότες ξεχύθηκαν στη σκηνή.
Το γεγονός ότι η μπάντα επέλεξε να χρησιμοποιήσει το δικό της ηχολήπτη και παραγωγό του δίσκου, επέτρεψε να έχουν το πιο δυνατό και δεμένο ήχο. Πέρα από τη χημεία των μελών της μπάντας, η πολύ καλογραμμένη μουσική του δίσκου αλλά και η καλή ηχητική του μαγαζιού συνέβαλαν στο εξαιρετικό αποτέλεσμα το οποίο και απολαύσαμε. Οι στιγμές που ξεχώρισαν στη βραδιά ήταν όταν ήρθε η ώρα του, ομώνυμου με το δίσκο,  “Clairvoyance” αλλά και του νέου τραγουδιού-έκπληξη, το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά ζωντανά και μας έκανε να περιμένουμε ακόμα περισσότερα σύντομα.

Εκτός από την πολύ δουλεμένη φωνή αλλά και την ιδιαίτερη χροιά του Γιάννη Καμπουρόπουλου, ξεχώρισαν και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας με το δεξιοτεχνικό παίξιμο τους: ο Αντώνης Δούνιας στα ντραμς, ο Μιχαήλ Ευδαίμων στο μπάσο και ο Νίκος Κουτσοποδιώτης στην κιθάρα. Ακουστική κιθάρα έπαιξε και ο Καμπουρόπουλος, συμπληρώνοντας επάξια τα κομμάτια εκεί όπου χρειαζόταν.
Φεύγοντας απ’ το live, κρατήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις όσον αφορά τόσο το δίσκο όσο και τις δυνατότητες της μπάντας πάνω στη σκηνή. Μας έχουν δώσει άλλωστε τα καλύτερα ερείσματα για να περιμένουμε με ανυπομονησία πολλά πράγματα από εκείνους στην πορεία!

Official Links:

Youtube Channel
Facebook Page

https://kamptheband.bandcamp.com/album/clairvoyance

Προηγούμενο άρθροMon Petit Prince από τον Δ. Μπογδάνο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Επόμενο άρθρο“Ως την άκρη της κλωστής” στην Αθηναϊδα κάθε Πέμπτη από τις 13/10