Οι εκδόσεις Anima και η συγγραφέας Ειρήνη Δερμιτζάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Αυτό που δε γνωρίζω ακόμα». Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο Polis Art Cafe, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:00.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τη συγγραφέα σε μια ενδιαφέρουσα λογοτεχνική βραδιά με συζήτηση για το κοινωνικό θέμα της βίας σε έναν ευρύτερο προβληματισμό, ενώ απόσπασματα του βιβλίου θα παρουσιαστούν δραματοποιημένα από τις ηθοποιούς Δήμητρα Βαννού και Μάρα Μοτάκη. Την παρουσίαση θα συντονίσει η εκδότρια Άννα Ραζή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ιστορίες ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας. Της γυναίκας της διπλανής πόρτας, του άντρα που περιμένει δίπλα σου στο φανάρι. Του παιδιού που χοροπηδά επιστρέφοντας από το σχολείο. Άλλοτε συγκινητικές κι άλλοτε αστείες. Βγαλμένες από την άνοστη καθημερινότητα ή το πιο εφιαλτικό παραμύθι. Γλύκα και πίκρα σε μια συνταγή που συνθέτει ολόκληρη τη ζωή ή μια φευγαλέα στιγμή των ηρώων. Είκοσι διηγήματα της βίας ή μήπως της απελπισμένης αναζήτησης για τρυφερότητα;

Βιογραφικό της Ειρήνης Δερμιτζάκη

Η Ειρήνη Δερμιτζάκη γεννήθηκε το 1982 στη Σητεία. Σπούδασε βιομηχανικό σχέδιο και θέατρο στην Ελλάδα, και κινηματογράφο στο Λονδίνο. Γράφει σε διάφορα ιστολόγια και περιοδικά λογοτεχνίας. Έχει επίσης γράψει διάφορα κείμενα για το ραδιόφωνο, για comics, θεατρικά κείμενα και σενάρια για ταινίες μικρού μήκους. Έχει κερδίσει τρία βραβεία διηγήματος. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Λίγα λόγια για τις εκδόσεις Anima

Η ιστορία των εκδόσεων Anima ξεκινά το 2014. Έχοντας γνώσεις και πάθος για τη λογοτεχνία και επιθυμώντας να φέρουμε έναν νέο αέρα στην λογοτεχνική δημιουργία προτείνοντας τη δική τους εναλλακτική ματιά στο μέχρι τώρα παγιωμένο εκδοτικό σύστημα.

Πληροφορίες για το βιβλίο:

  • Τίτλος: Αυτό που δε γνωρίζω ακόμα
  • Συγγραφέας: Ειρήνη Δερμιτζάκη
  • Εκδόσεις: Anima Εκδοτική
  • Κυκλοφορία: 2016
  • Σελίδες: 132
  • ISBN: 978-618-5184-09-4
  • Τιμή: € 11,90
Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Τοποθεσία: Polis Art Cafe

Διεύθυνση: Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο της Στοάς Βιβλίου

Ημερομηνία και Ώρα: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:00

Facebook

Είσοδος ελεύθερη

Προηγούμενο άρθρο«Φιλοσοφία και λογοτεχνία» του Philippe Sabot από τις εκδόσεις Gutenberg
Επόμενο άρθροJ. M. Keynes || Δύο αναμνήσεις από το Μπλούμσμπερυ στο Παρίσι, Εκδόσεις Άγρα