Την Κυριακή 10 Απριλίου παρακολουθήσαμε από κοντά την πρώτη από τις δύο συναυλίες που θα δώσει η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» στον Σταυρό του Νότου Plus. Γοητευτήκαμε από τον νέο τους ήχο, τις πρωτότυπες διασκευές και φυσικά από την υπέροχη φωνή της Μελίνας Κανά. Ακούσαμε παλιές μεγάλες αλλά και νέες επιτυχίες της ερμηνεύτριας, παλιές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου διασκευασμένες από τον «Γόη του Θησείου» αλλά και τραγούδια του «Γόη» που δεν έχουν γίνει ακόμα τόσο γνωστά στο ευρύ κοινό και ανακαλύψαμε πως πραγματικά όμως αξίζουν!

Η Μελίνα Κανά αποτελεί την εγγύηση σε αυτή την συναυλιακού χαρακτήρα παράσταση όπου μας συστήνεται ξανά μέσα από ήχους πολύ εντονότερους αλλά και ηλεκτρικούς. Ο «Γόης του Θησείου» από την άλλη είναι κάτι νέο και εξαιρετικά πρωτότυπο που δίνει έναν αλλιώτικο χαρακτήρα στην παράσταση με τις διαρκής εναλλαγές ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος.

Η Μελίνα Κανά στον Σταυρό του Νότου με τον «Γόη του Θησείου» την Κυριακή 10/4/2016 (photos by Vasilis Papavasileiou / Artic.gr)
Η Μελίνα Κανά στον Σταυρό του Νότου με τον «Γόη του Θησείου» live (photos by Vasilis Papavasileiou / Artic.gr)

Η παράσταση που διήρκησε περίπου 2,5 ώρες, ήταν μία εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία για όσους την παρακολούθησαν και σίγουρα το ίδιο θα συμβεί και στην επόμενη, την Κυριακή 17 Απριλίου. Το κοινό στο κλείσιμο χειροκρότησε με ενθουσιασμό, επευφημώντας δυνατά τους επι σκηνής καλλιτέχνες ζητώντας κι άλλο. Έτσι κι έγινε…

Η Μελίνα Καννά επέστρεψε στη σκηνή με τη συνοδεία του Παναγιώτη Μανουηλίδη του «Γόη του Θησείου» και της κιθάρας του. Μας είπε μερικά τραγούδια ακόμα για μια δεύτερη καληνύχτα σε ύφος unplugged, ό,τι ακριβώς χρειάζονταν δηλαδή ως επιστέγασμα της καταπληκτικής βραδιάς που μας προσέφεραν…

Στο τελευταίο αυτό μέρος ακούσαμε κομμάτια όπως «Τα μεταξωτά» σε μουσική Σωκράτη Μάλαμα και στίχους του Γιάννη Τσατσόπουλου και το «Ξημερώνει» σε μουσική  Κώστα Τριπολίτη και στίχους του Μίκη Θεοδωράκη. Κάπως έτσι λοιπόν έκλεισε και αυτή η βραδιά, με τρόπο μαγικό, έτσι όπως μόνο η Μελίνα Κανά ξέρει, αφήνοντας μας με την θύμηση της νοσταλγικής της φωνής ως την επόμενη φορά!

Η Μελίνα Κανά στον Σταυρό του Νότου (photos by Vasilis Papavasileiou / Artic.gr)
Η Μελίνα Κανά στον Σταυρό του Νότου (photos by Vasilis Papavasileiou / Artic.gr)
Πληροφορίες για Μελίνα Κανά και Γόης του Θησείου@Σταυρό του Νότου:
  • Τοποθεσία: Σταυρός του Νότου (Plus) (Φραντζή 14, Νέος Κόσμος)
  • Ημερομηνίες: Τις Κυριακές 10 & 17 Απριλίου
  • Έναρξη: 22.30
  • Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
  • Τηλ. 2109226975
Η Μελίνα Κανά (photos by Vasilis Papavasileiou / Artic.gr)
Η Μελίνα Κανά (photos by Vasilis Papavasileiou / Artic.gr)

 

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση: Μάρτυς μου ο Θεός του Μάκη Τσίτα
Επόμενο άρθροΤο Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας στο Θέατρο Θησείον