Οι Λ. Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Μηλιώκας και Ζιώγαλας εμφανίστηκαν στο Ρυθμός Stage και το Artic.gr παρακολούθησε την παράσταση ώστε να σας μεταφέρει το κλίμα. Τα τέσσερα «νέα παιδιά κοντά» στα 30 ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και εχθές έκαναν στάση στο φιλόξενο Ρυθμός Stage. Ένα γεμάτο πρόγραμμα στο οποίο: «Η Γυριστρούλα Ευλαμπία που έγινε Σταρ του σινεμά, έβαλε ρούχα που πλύθηκαν μαζί και έχουνε γίνει ροζ, βάφει τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες το σκάει με το νοσταλγό του Ροκ εν Ρολ, αλλάζει το όνομά της σε Βασιλική και είναι στο θάλαμο 9 για το καλό της».

Το χρονικό της παράστασης μιας «πρωτοεμφανιζόμενης και νεανικής» μπάντας!

Στο κατάμεστο Ρυθμός Stage λίγο μετά της 22.30 τα φώτα χαμήλωσαν και ξεκίνησε η μουσική. Οι τέσσερις «νέοι» καλλιτέχνες εμφανίστηκαν επί σκηνής και ο Νίκος Ζιώγαλας πήρε το μικρόφωνο και έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα με το αγαπημένο κομμάτι «Μην ξαναρθείς απ τη δουλειά». Πριν καλά-καλά κοπάσει το χειροκρότημα ο Γ. Γιοκαρίνης ξεκίνησε στα πλήκτρα (τα οποία ως ήταν αναμενώμενο δεν αποχωρίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια των παραστάσεων)με το γνωστό «Τσικαμπούμ» και ο κόσμος τον συνόδευσε μελωδικά μέχρι τέλους.

Ξεσηκωτικός όπως πάντα ήταν ο Λάκης Παπαδόπουλος ο οποίος παρέλαβε τη σκυτάλη με τη «Γυριστρούλα» του που δεν σταματά να τον ταλαιπωρεί, ενώ την τετράδα συμπλήρωσε ο Γ. Μηλιώκας ο οποίος ερμήνευσε (αφού πρώτα το αφιέρωσε) το πολυαγαπημένο του «Να δεις που θα μας πουν και μ@λ@κες», τραγούδι στο οποίο η συμμετοχή του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική.

Λ. Παπαδόπουλος-Γιοκρίνης, Μηλιὠκας,Ζιώγαλας
Οι Λ. Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Μηλιώκας και Ζιώγαλας εμφανίστηκαν στο Ρυθμός Stage και το Artic.gr παρακολούθησε την παράσταση και σας μεταφέρει το κλίμα. Φωτογραφία: Παναγιώτα Καραγιαννίδη

Ο Λ. Παπαδόπoυλος και ο Γ. Μηλιώκας αποχώρησαν και τα ηνία της παράστασης πήρε ο Γ. Γιοκαρίνης με το Ν. Ζιώγαλα. Ο δεύτερος ερμήνευσε το «Πόσα μου φύλαγες» που είχε δημιουργήσει μαζί με το Σ. Φάμελλο αλλά και το γνωστό «Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα» ή αλλιώς ένα «τραγούδι του δρόμου» όπως το ονόμασε και ο ίδιος.

Συγκινησιακό έγινε το κλίμα όταν ο Γ. Γιοκαρίνης αφιέρωσε το τραγούδι «Ρέγγε και Λακέρδαι» στον εκλιπόντα Σάκη Μπουλά ο οποίος μάλιστα είχε γράψει και τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού ενώ ο κόσμος έδωσε ένα δυνατό χειροκρότημα στη μνήμη του αξέχαστου καλλιτέχνη. Ο ίδιος συνέχισε με το εξαιρετικό και πολυαγαπημένο «Αλλάξανε τα γούστα σου» δίνοντας τα όλα επί σκηνής και ξεσηκώνοντας ξανά το κόσμο ύστερα από τη φορτισμένο κλίμα που επικράτησε.

Η συνέχεια μιας επιτυχημένης εμφάνισης

Τη σκυτάλη πήρε ο Λ. Παπαδόπουλος και Γ. Μηλιώκας, όπως και σε κάθε εμφάνιση έτσι και εδώ δεν έλειψαν τα καθιερωμένα ανέκδοτα με το γνωστό ντράμερ των «παιδιών» να παίρνει τη σκυτάλη στο ήμισυ της παράστασης. Τότε έκανε την είσοδο του στη σκηνή ο Γ. Μηλιώκας ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια, είπε δικά του ανέκδοτα αλλά και τις δικές του καυστικές-σατυρικές «ψαλμωδίες». Ύστερα συνεχίσαμε με τραγούδια… Γρήγορα παίζει η μουσική και ο Γιάννης Μηλιώκας αφιερώνει το επόμενο κομμάτι σε ένα πολύ καλό του φίλο και στα ηχεία ακούμε το γνωστό του άσμα «Με το μ@λ@κα» με το κόσμο όρθιο να συνοδεύει το τραγουδιστή έως το πέρας του κομματιού, το οποίο σήμανε και την επιστροφή του Λ. Παπαδόπουλου στη σκηνή. Ο Λ. Παπαδόπουλους ισχυρίστηκε πως «η ζωή του είναι άχαρη, τσίχλα δίχως ζάχαρη» και συνέχισε με το αγαπημένο τραγούδι «Τα μικρά μπαλκόνια» που δημιούργησε ένα κλίμα συγκίνησης στο κοινό το οποίο τραγούδησε το κομμάτι μαζί του.

Λ. Παπαδόπουλος
Παρακαλουθήσαμε τη παράσταση που έδωσαν οι Λ. Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Μηλιώκας και Ζιώγαλας στο Ρυθμός Stage και σας παρουσιάζουμε το κλίμα που επικράτησε από την εμφάνιση των τεσσάρων εξαιρετικών καλλιτεχών Φωτογραφία: Παναγιώτα Καραγιαννίδη

Η συνέχεια δόθηκε με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια των καλλιτεχνών όπως την «Οδοντόβουρτσα» του Λ. Παπαδόπουλου, την Ευλαμπία του Γ. Γιοκαρίνη, το «φλασάκι» και τη Βασιλική του Ν. Ζιώγαλα και πολλά ακόμα αγαπημένα έργα τους. Το κλείσιμο έγινε με τους τέσσερις «νέους» επί σκηνής να τραγουδούν και τον κόσμο να ανταποδίδει με ένα ζεστό χειροκρότημα στο φιλόξενο χώρο Ρυθμό Stage.

Πληροφορίες

Χορηγός Επικοινωνίας

Artic.gr
Artic.gr
Προηγούμενο άρθροElectric Nights 2017-Το Φεστιβάλ ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής από τη Medea Electronique
Επόμενο άρθροΠήραμε μέρος στο εργαστήριο της ομάδας Communitism με τίτλο «Tracking Athens» στα πλαίσια της εκδήλωσης Identity Issues