«Όπως κι αν έρθει αυτό το βράδυ» στον IANO στις 18/09

«Όπως κι αν έρθει αυτό το βράδυ» στον IANO στις 18/09

Όπως κι αν έρθει αυτό το βράδυ
Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8:30 μ.μ. στον IANO

Οι Εκδόσεις Μελάνι και το βιβλιοπωλείο IANOS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Διονύση Μαρίνου, «Όπως κι αν έρθει αυτό το βράδυ».

Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8:30 μ.μ. στον IANO (Σταδίου 24, Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αχιλλέας Κυριακίδης, συγγραφέας, μεταφραστής, Αριστοτέλης Σαΐνης, συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Δανάη Παπουτσή, ηθοποιός.

Όπως κι αν έρθει αυτό το βράδυ

Ανθρωποι πίσω από κλειστές πόρτες, χωμένοι βαθιά στον εαυτό τους. Καθημερινά γεγονότα που προκαλούν ρήγματα. Η απουσία ως ήχος εκκωφαντικός και η παρουσία σαν σιωπή που δεν εκφέρεται. Ιστορίες που κινούνται μεταξύ πραγματικότητας και ονειροφαντασίας. ‘Ανδρες που δεν τα κατάφεραν, γυναίκες που εγκλωβίστηκαν, παιδιά που χρειάστηκε να μεγαλώσουν πολύ νωρίς. Όλους μια έλλειψη τους τρέφει, ένα όνειρο τους χαντακώνει. Δεκαεννέα ανθρωποκεντρικά διηγήματα γι’ αυτό που χάνεται κάθε στιγμή και ποτέ δεν γυρίζει. Για τη μοιραία στιγμή που όλα θα αλλάξουν τη ζωή ενός ανθρώπου και που όλα ίδια θα μείνουν.

Διονύσης Μαρίνος

Ο Διονύσης Μαρίνος γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1971 στην Αθήνα, πόλη στην οποία συνεχίζει και διαμένει. Είναι παντρεμένος, έχει ένα παιδί και τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος. Εδώ και έξι χρόνια εργάζεται ως αρχισυντάκτης στην καθημερινή αθλητική εφημερίδα «Goalnews» και είναι παραγωγός του αθλητικού ραδιοφώνου «Sentra 103,3». Κατά περιόδους έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς, περιοδικά και γραφεία Τύπου. Είναι δημοσιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας και συγγραφέας. Η συλλογή διηγημάτων, Όπως κι αν έρθει αυτό το βράδυ, είναι το πέμπτο βιβλίο του.

Πληροφορίες για το βιβλίο

  • Τίτλος: Όπως κι αν έρθει αυτό το βράδυ
  • Συγγραφέας: Διονύσης Μαρίνος
  • Εκδόσεις Μελάνι
  • ISBN: 978-960-591-088-4
  • Σελίδες: 150
  • Τιμή: 10,60
Διαβάστε περισσότερα Λογοτεχνικά Νέα εδώ
Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή