Οι One Drop Forward live στο Κρεμλίνο για μία παράσταση στις 12/01

Οι One Drop Forward live στο Κρεμλίνο για μία παράσταση στις 12/01

Το συγκρότημα One Drop Forward έρχεται στο Κρεμλίνο στις 12/01 για μια και μοναδική μουσική εμφάνιση που θα μας καταπλήξει

Το συγκρότημα One Drop Forward έρχεται στο Κρεμλίνο στις 12/01 για μια και μοναδική μουσική εμφάνιση που θα μας καταπλήξει. Η μουσική βραδιά θα κυλήσει με ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει πολλές μουσικές επιτυχίες του συγκροτήματος.

Οι One Drop Forward στο Κρεμλίνο σε μια μοναδική εμφάνιση!

Οι Θεσσαλονικείς One Drop Forward, μουσικά ενεργοί για πάνω από 2 δεκαετίες, θεωρούνται από πολλούς το επιδραστικότερο ελληνικό reggae συγκρότημα. Η βάση της μουσικής του πολυμελούς σχήματος είναι η reggae, με πολλά όμως εμφανή στοιχεία και από άλλα είδη μουσικής, και φυσικά καταλυτική την αειθαλή παρουσία του frontman Stefanatty.

Ο πολύ χαρακτηριστικός και ιδιαίτερος ήχος των One Drop Forward, αποτυπώνεται στους 3 δίσκους της μπάντας: «One Drop / Laternativa» split album, «We need Knowledge» και το πιο πρόσφατο «Bird on a Fence», το εμβατηριακό «Take me Ganja» έχει αισίως ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια views, στο you tube ενώ αμέτρητες είναι οι συναυλίες και τα ταξίδια που έχει κάνει το συγκρότημα μέσα στα χρόνια, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων. Και φυσικά έπεται δυναμική συνέχεια, κάτι που θα διαπιστώσουμε με την ανανεωμένη σύνθεση τους στο live stage Κρεμλίνο.

Λίγα λόγια για τους One Drop Forward

Οι One Drop Forward δημιουργήθηκαν αρχικά το 1991, στη πατρίδα τους τη Θεσσαλονίκη. Μετα από μία δεκαετία πειραματισμού, η μπάντα επιτέλους βρίσκει σταθερά μέλη που έχουν γεννηθεί από τα τέλη της περιόδου του ’60 μέχρι και τα μέσα του ’80 και είναι ενεργά μέλη του συγκροτήματος μέχρι και σήμερα.

Η μουσική τους έχει ταξιδέψει μίλια μακριά καθώς έχουν δώσει πολλές συναυλίες εντός Ελλάδας και στο εξωτερικό. Το πρώτο τους άλμπουμ το εξέδωσαν το 2004 με το συγκρότημα Laternativa. Από τότε ολοκληρώθηκαν και κυκλοφόρησαν τρεις ανεξάρτητες παραγωγές. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους είναι το ««Bird on a Fence» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2015. Η ηχογράφηση των μουσικών κομματιών τους λαμβάνει χώρα στη διάρκεια των συναυλιών τους και είναι διαθέσιμη για το κοινό στην σελίδα τους με ελεύθερο download.

Πληροφορίες για το μουσικό γεγονός:

  • Ημέρα διεξαγωγής: Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018
  • Χώρος: Κρεμλίνο
  • Διεύθυνση: Καραίσκου 119, Πειραιάς
  • Ώρα έναρξης: 22:30 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00
  • Προπώληση και ταμείο: 10 ευρώ  viva.gr www.viva.gr
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 410 0010
  • Facebook

Χορηγός επικοινωνίας

artic.gr

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα εδώ 

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply