Νέες σειρές Ιουλίου από την Marvel Comics

Νέες σειρές Ιουλίου από την Marvel Comics

Marvel
Η Marvel Comics καλωσορίζει τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα με 5 νέες σειρές.

Η Marvel Comics καλωσορίζει τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα με 5 νέες σειρές.  Ανάμεσα τους βρίσκεται  μια νέα σειρά X-Men, το πρελούδιο της ταινίας Thor Ragnarok, που αναμένεται να φτάσει στις ελληνικές αίθουσες τον Νοέμβριο, καθώς και οι νέες περιπέτειες του Deadpool, καθώς σκοτώνει- ξανά-, το σύμπαν της Marvel.

Astonishing X-Men #1

Marvel
Το εξώφυλλο του Astonishing X-Men #1

Μια αρχαία κατάρα  επιτίθεται ενάντια των ισχυρότερων μυαλών του κόσμου. Μέχρι να τελειώσεις αυτή την πρόταση θα τα έχει ήδη καταλάβει, και μια στιγμή αργότερα θα μας έχει καταλάβει όλους.  Μια μικρή ομάδα από X-Men ανακαλύπτει την αλήθεια, αλλά ο χρόνος όσο πάει και λιγοστεύει. Οι Psylocke, Old Man Logan, Bishop, Archangel, Fantomex, Rogue και Gambit, θα προσπαθήσουν να σώσουν ένα κόσμο που τους φοβάται και τους μισεί.

Σενάριο: Charles Soule

Εικονογράφηση: Jim Cheung

Εξώφυλλο: Jim Cheung

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Ιουλίου

Σελίδες: 31

Deadpool Kills the Marvel Universe Again #1

Marvel
Το εξώφυλλο του Deadpool Kills the Marvel Universe Again #1

Θυμάστε τότε που ο Deadpool βγήκε λιγάκι εκτός εαυτού, και έσφαξε ολόκληρο το σύμπαν της Marvel; Ε λοιπόν, συμβαίνει ξανά.

Ο σεναριογράφος Cullen Bunn και ο καλλιτέχνης Dalibor Talajic, δηλαδή οι υπεύθυνοι πίσω από το πρώτο “Deadpool Kills the Marvel Universe” , επιστρέφουν για να δημιουργήσουν ακόμα μια ιστορία, στην οποία ο Merc with a mouth σκοτώνει όλους τους αγαπημένους ήρωες της Marvel με τον πιο φρικιασικό τρόπο που μπορεί να φανταστεί.

Σενάριο: Cullen Bunn

Εικονογράφηση: Dalibor Talajic

Εξώφυλλο: Dave Johnson

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 5 Ιουλίου

Σελίδες: 31

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series #1

Marvel
Το εξώφυλλο του Guardians of the Galaxy: The Telltale Series #1

Μία ομάδα αιρετικών έχει πάρει τον έλεγχο του πλανήτη Titan, μεταμορφώνοντάς τον σε μια κυψέλη εγκλήματος, όπου λατρεύεται ο πιο κακόφημος γιος του, που δεν είναι άλλος από τον κοσμικό τύραννο Thanos. Ευτυχώς όμως για τους Guardians of the Galaxy, ο ίδιος πλανήτης είναι και ο στόχος της καινούριας τους ληστείας. Οι ίδιοι έχουν προσληφθεί από έναν μυστηριώδη αγοραστή, και θα πρέπει να διεκπεραιώσουν τον στόχο τους χωρίς να γίνουν κομμάτια. Άλλο όμως να το λες, κι άλλο να το κάνεις.

Σενάριο: Fred Van Lente

Εικονογράφηση: Salva Espin

Εξώφυλλο: David Nakayama

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Ιουλίου

Σελίδες: 32

Marvel’s Thor: Ragnarok Prelude #1

Marvel
Το εξώφυλλο του Marvel’s Thor: Ragnarok Prelude #1

Ο Bruce Banner, προσπαθεί να αφήσει πίσω του ο παρελθόν καθώς μαθαίνει να ελέγχει το τέρας μέσα του. Αλλά καθώς ο General Ross συνεχίζει να αναζητά τον φυγά πλέον Banner, είναι πλέον θέμα χρόνου μέχρι ο Hulk να αρχίσει να διαλύει τα πάντα. Η Marvel ξενικά να χτίζει το σκηνικό που θα οδηγήσει στο νέο κινηματογραφικό της γεγονός, Thor: Ragnarok, με αυτή τη νέα προσαρμογή του Incredible Hulk σε κόμικ.

Σενάριο: Will Corona Pilgrim

Εικονογράφηση: J.L. Giles

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 5 Ιουλίου

Σελίδες: 32

Spider-Men II #1

Marvel
Το εξώφυλλο του Spider-Men II #1

Η πρώτη φορά που οι Peter Parker και  Miles Morales συναντήθηκαν κατέληξε στην εξής ερώτηση: Ποιος είναι ο Miles Morales του σύμπαντος της Marvel; Τώρα που ο Miles που ξέρουμε και αγαπάμε βρίσκεται μαζί με τον Peter στο σύμπαν της Marvel, θα μάθουμε επιτέλους ποιός είναι ο άλλος Miles Morales. Και αυτό θα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε αυτή την περιπέτεια, η οποία θα ολοκληρωθεί μετά από 5 τεύχη.

Σενάριο: Brian Michael Bendis

Εικονογράφηση: Sara Pichelli

Εξώφυλλο: Sara Pichelli, Justin Ponsor

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου

Σελίδες: 32

Διαβάστε περισσότερα σχετικά άρθρα εδώ

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply