Η Marvel Comics υποδέχεται τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα με 6 ολοκαίνουριες σειρές. Μεταξύ τους συγκαταλέγονται οι Defenders, η νέα σούπερ ομάδα της Marvel, μια νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Darth Vader, και  το νέο event του 2017 της Marvel, Venom Event.

The Defenders #1

Marvel Comics
Από το εξώφυλλο του The Defenders #1

Αν και μέχρι σήμερα οι Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones και Iron Fist δεν αποτελούσαν ομάδα, ο καθένας τους έκανε ό,τι μπορεί για να κρατήσει τους δρόμους της πόλης ασφαλείς. Τώρα όμως, λόγω ενός θανατηφόρου εχθρού από το παρελθόν που έχει στόχο να ενώσει ολόκληρο τον υπόκοσμο , θα χρειαστεί να ενωθούν ως Defenders.  Οι Brian Michael Bendis και  David Marquez, συνδυάζουν τις δυνάμεις τους, και φέρνουν στο δυναμικό της Marvel την νέα σούπερ- ομάδα, σύμφωνα με την παράδοση των νέων Avengers.

Σενάριο: Brian Michael Bendis

Εικονογράφηση: David Maequez

Εξώφυλλο: David Marquez

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Ιουνίου

Σελίδες: 40

Edge of Venom-Verse #1

Marvel Comics
Από το εξώφυλλο του Edge of Venom-Verse #1

Με αυτή την νέα σειρά ξεκινά το νέο επικό event της Marvel για το 2017, το Venom Event. To κάθε τεύχος, εισαγάγει έναν διαφορετικό βασικό χαρακτήρα ο οποίος έχει καταληφθεί από το παράσιτο του Venom. Σε αυτό το πρώτο εκ των συνολικά 5 τευχών, η νεαρή μεταλλαγμένος κλώνος, οριζόμενη ως X-23, συγκρούεται με ένα κρυογονικό σωλήνα, ο οποίος περιέχει ένα περίεργο εξωγήινο συμβιωτικό παράσιτο, κατά την διάρκεια της φρενήρης απόδρασής της από το Facility. Η σύνδεση με τον εξωγήινο, ενισχύει τις ήδη αξιοσημείωτες δυνάμεις της, βοηθά στην απόδρασή της, αλλά ήδη έχει αρχίσει να επηρεάζει την συνείδησή της. Θα καταφέρει να ανταπεξέλθει, ή θα ενδώσει στον Venom;

Σενάριο: Matthew Rosenberg

Εικονογράφηση: Roland Boschi

Εξώφυλλο: Francesco Mattina

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Ιουνίου

Σελίδες: 32

Iceman #1

Marvel Comics
Από το εξώφυλλο του Iceman #1

Ο Bobby Drake έχει υπάρξει ως σούπερ ήρωας πιο πολύ καιρό από τους περισσότερους. Αλλά καθώς στοχάζεται σχετικά με το τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, συνειδητοποιεί πως η κληρονομιά που έχει χτίσει, ουσιαστικά είναι μια  σειρά από μερικές καλές ατάκες και αποτυχημένες σχέσεις. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια νεότερη εκδοχή του εαυτού του έχει αναδυθεί από το timestream, και είναι πιο συγκροτημένος  απ ‘ ό,τι ήταν ποτέ ο Bobby: Είναι ήδη ένας πετυχημένος σούπερ ήρωας με αυτοπεποίθηση, με μια καλή σχέση με έναν όμορφο Inhuman.

Σε αυτή την νέα σειρά της Marvel, σε σενάριο του  Sina Grace, και εικονογράφηση του Alessandro Vitti , ο Bobby αντιλαμβάνεται πως ήρθε η ώρα να χτίσει μια κληρονομιά για την οποία αισθάνεται περήφανος, και να  αποδείξει πως είναι ο καλύτερος Iceman που υπάρχει.

Σενάριο: Sina Grace

Εικονογράφηση: Alessandro Vitti

Εξώφυλλο: Kevin Wada

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Ιουνίου

Σελίδες: 32

The Spectacular Spider-Man #1

Marvel Comics
Από το εξώφυλλο του The Spectacular Spider-Man #1

O Spider-Man επιστρέφει στην γνώριμη γειτονιά της Νέας Υόρκης σε αυτή την ολοκαίνουρια σειρά του Spectacular Spider- Man, συγγενικής σειράς του Amazing Spider- Man. O Peter Parker, καταπιάνεται για μια ακόμη φορά με την αιώνια μάχη ενάντια στο έγκλημα, με σκηνικό το «Μεγάλο Μήλο».

Σενάριο: Chip Zdarsky

Εικονογράφηση: Adam Kubert

Εξώφυλλο: Adam Kubert

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 21 Ιουνίου

Σελίδες: 40

Secret Empire: Brave New World #1

Marvel Comics
Από το εξώφυλλο του Secret Empire: Brave New World #1

Ο Steve Rogers, ο Captain America, ο πιο αφοσιωμένος υπερασπιστής της ελευθερίας είναι στην πραγματικότητα ο ηγέτης της Hydra. Αντιμέτωποι με την αντίφαση αυτή,  οι ήρωες του κόσμου έχουν δύο επιλογές: να σταθούν και να παλέψουν ή να μείνουν αμέτοχοι. Βλέπουμε πως οι προστάτες της γης συμφιλιώνονται με αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη σε αυτό το γεμάτο δράση πρώτο εκ των 5 επεισόδιο που περιλαμβάνει τους Gwenpool, Giant-Man και τους πιο παλιούς συμμάχους του Steve, τους Invaders.

Σενάριο: Paul Allor, Jeremy Whitley, Nick Kocher

Εικονογράφηση: Will Robson, Diego Olortegui, Brian Level

Εξώφυλλο: Paulo Siqueira

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Ιουνίου

Σελίδες: 32

Darth Vader #1

Marvel Comics
Από το εξώφυλλο του Darth Vader #1

O πιο επίφοβος κακός όλων των εποχών επιστρέφει. Ενώ ο Anakin Skywalker ενέδωσε τόσο στην σκοτεινή πλευρά, όσο και στο φωτόσπαθο του Obi-Wan Kenobi, επέστρεψε όντας πιο πολύ μηχανή απ’ ότι άνθρωπος. Έχοντας χάσει ό,τι ήταν σημαντικό γι’ αυτόν, ο πρώην εκλεκτός πρέπει να κάνει τα πρώτα του βήματα προς έναν σκοτεινό κόσμο ως Darth Vader, Σκοτεινός άρχοντας των Sith.

Σενάριο: Charles Soule

Εικονογράφηση: Giuseppe Camuncoli

Εξώφυλλο: Jim Cheung

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Ιουνίου

Σελίδες: 48

Διαβάστε περισσότερα σχετικά άρθρα εδώ
Προηγούμενο άρθροΈκθεση Social Capital / Κοινωνικό Κεφάλαιο του Scott Townsend στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΝέες σειρές Ιουνίου από την Image Comics