Νέα κυκλοφορία βιβλίου από τις εκδόσεις Μαλλιάρης Παιδεία είναι το Αν κλείσεις για πέντε λεπτά τα μάτια του Νοσταλγού Greco. Πρόκειται για ένα βιβλίο που αποτελείται από μια νουβέλα, διηγήματα και τραγούδια.

Αν κλείσεις για πέντε λεπτά τα μάτια, η Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις Μαλλιάρης Παιδεία

Αν κλείσεις για πέντε λεπτά τα μάτια σου και αναπολήσεις την επαγγελματική σου καριέρα, θα δεις τον πελάτη από μία άλλη οπτική γωνία, που δε θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ.

Αν κλείσεις για πέντε λεπτά τα μάτια σου σε μια μαθητική συνάντηση μετά από 27 χρόνια, θα δεις τη ζωή σου σαν μια πενταήμερη εκδρομή.

Ο Νοσταλγός Greco έκλεισε για πέντε λεπτά τα μάτια του και μας ταξιδεύει σε μια δεύτερη ζωή, σε αληθινά όνειρα, σε ευχάριστα ταξίδια στα νησιά του Αιγαίου. Mας προσγειώνει στη σκληρή πραγματικότητα, εκεί που ο καθένας μας σταματά να νιώθει και τόσο υπερήφανος…

Εκδόσεις Μαλλιάρης Παιδεία

Ο οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία δραστηριοποιείται στο χώρο του βιβλίου και διατηρεί τέσσερα βιβλιοπωλεία στη Θεσσαλονίκη. Οι δραστηριότητές του οργανισμού επεκτείνονται με την οργάνωση παρουσιάσεων βιβλίων στους χώρους των βιβλιοπωλείων, επισκέψεις σχολείων. Επίσης συμμετέχουν σε εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος, παρουσιάσεις έργων υψηλής πολιτιστικής σπουδαιότητας σε κέντρα εντός και εκτός πόλης, παιδικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, ημερίδες και πολλά άλλα.

Μέχρι σήμερα, έχουν εκδοθεί για τον οργανισμό περισσότεροι από 2.000 τίτλοι βιβλίων, μεταξύ των οποίων πολύτομα έργα, όπως εγκυκλοπαίδειες, λεξικά, ιστορικά έργα. Επίσης έχουν εκδοθεί σειρές αρχιτεκτονικής, σχολικά, βοηθήματα, παιδικά, λογοτεχνικά βιβλία, τουριστικοί οδηγοί, βιβλία μαγειρικής κ.ά. Ορισμένοι από τους εκδότες που συνεργάζονται για συνεκδόσεις ή μεταφράσεις βιβλίων είναι οι: ACP, Ulmer, Murdoch, English Verlag, Caramel, Jones & Bartlett, Little Brown, Wiley, Heinrich Hugendubel, Amber Books κ.ά. Το εκδοτικό τμήμα έχει επίσης επιμεληθεί και εκδόσεις εκατοντάδων βιβλίων για λογαριασμό τρίτων. Υπεύθυνος τμήματος: Κυριάκος Μεγαλόπουλος.

Πληροφορίες για το βιβλίο

  • Τίτλος: Αν κλείσεις για πέντε λεπτά τα μάτια
  • Συγγραφέα: Νοσταλγός Greco
  • Κωδικός: 085.2604
  • ISBN: 978-960-457-866-5
  • Εκδόσεις Μαλλιάρης Παιδεία
  • Σελίδες: 188
  • Τιμή: Τιμή με ΦΠΑ 12,72€
Προηγούμενο άρθροΦωνές του Χάρολντ Πίντερ σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Επόμενο άρθροΤα έργα για πιάνο του Ρίχαρντ Βάγκνερ – Β’ μέρος