Οι απόκριες συνεχίζονται στο Quilombo με τους Muchatrela την μπάντα με τον πιο ζωντανό ήχο και την πιο κεφάτη διάθεση στην πόλη! Muchatrela και απόκριες πάνε πακέτο αφού η τρέλα τους όρια δε γνωρίζει γι αυτό μας υπόσχονται ένα αποκριάτικο live που θα συνδυάζει κέφι και ξέφρενο χορό στους ρυθμούς της Νέας Ορλεάνης στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των Bαλκανίων αλλά και της Caribbean Calypso τoυ swing και πολλών ακόμη φτάνοντας μέχρι το dixie την παραδοσιακή μουσική και την reggae. Κι όλα αυτά ανακατεύοντας τούμπες, κοντραμπάσα, σαξόφωνα, τρομπόνια και τρομπέτες, κιθάρες, γιουκαλίλια και νταούλια. Στα live τους ο κόσμος χορεύει με τρέλα σαν να μην υπάρχει αύριο γι αυτό άλλωστε τους λένε Muchatrela. Και επειδή οι απόκριες φτάνουν στο τέλος τους ας μασκαρευτούμε όπως μας προκύψει, αφήστε που η μπάντα θα κάνει διαγωνισμό στολής και χορού!

Muchatrela Carnival Party την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο Quilombo
Muchatrela Carnival Party την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο Quilombo – Φωτογραφία
To Quilombo μας συστήνεται

Η ομάδα Quilombo γεννήθηκε το 2004 όταν η βαθιά μας αγάπη για τη Βραζιλία βρήκε έκφραση στη μουσική της Samba Batucada.  Αυτό συνέβη σε μια τυχαία αλλά καθοριστική συνάντηση με ένα σπουδαίο δάσκαλό της, τον Ινδό Ravi Magnifique. Η όρεξή μας να μάθουμε να παίζουμε και ο ενθουσιασμός που απορρέει από τη συνεργατικότητα αυτής της μουσικής δημιούργησαν σταδιακά αυτήν την πολυάριθμη σύγκλιση συμπαρασύροντας στο ρυθμό μας ολοένα και περισσότερα μέλη. Μέσα σε λίγα χρόνια η μπάντα Quilombo ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και μαζί της το μήνυμα της συσπείρωσης γύρω από την έννοια της δημιουργικής κοινότητας. Σε αυτή αναφέρεται το όνομά μας, την οποία έχουμε μέχρι και σήμερα ως τον βασικό ιδεολογικό μας πυρήνα.

Πιστεύουμε πως η ενασχόληση με την τέχνη ειδικά μέσα από συλλογικές προσπάθειες προσφέρει απέραντη χαρά σε όλους και διευρύνει την επικοινωνία μεταξύ μας. Η πεποίθηση αυτή μας οδήγησε στην απόφαση να ιδρύσουμε το Quilombo Centro Cultural. Ο χώρος αυτός είναι ένα φορέας πολιτισμού που απευθύνεται σε όλους και αποσκοπεί στο να φιλοξενεί δραστηριότητες και εκδηλώσεις από όλα τα είδη τέχνης. Στο Quilombo Centro Cultural ανήκουν όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στον εαυτό τους τη δυνατότητα να πειραματιστούν με κάτι καινούργιο. Αυτό φυσικά παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και με τη βοήθεια όλων μας.

Εκτός από την μπάντα και τις μουσικές μας δραστηριότητες,στο χώρο μας φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες εργαστήρια θεάτρου, πολλών και διαφορετικών ειδών χορού, φωτογραφίας και κινηματογράφου στα οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι αδιακρίτως, ενώ παράλληλα διοργανώνονται πολυάριθμες εκδηλώσεις που δίνουν την ευκαιρία προβολής και επικοινωνίας σε δημιουργικές ομάδες καλλιτεχνών από όλη την Αθήνα που βρίσκουν σε μας τη δυνατότητα να εκφραστούν. Τέλος, ο χώρος μας προσφέρεται για συγκεντρώσεις και πάρτυ καθώς και για μουσικές συναντήσεις και είναι πάντα ανοιχτός σε κάθε νέα πρόκληση.

Muchatrela band

Φώτης Αθανασίου: φωνή, ukulele, τρομπόνι
Σπύρος Μάστορας: κοντραμπάσο, φωνητικά
Βασίλης Αντωνόπουλος: κιθάρα, φωνητικά
Μάνος Χρονόπουλος: τρομπέτα, φωνητικά
Νίκος Μπακόπουλος: σαξόφωνο alto, φωνητικά
Θανάσης Μάκος: νταούλι, φωνητικά
Γρηγόρης Ασημακόπουλος: Σαξόφωνο tenor, Φωνητικά
Χάρης Χρόνης: Τρομπόνι, Φωνητικά

Muchatrela Carnival Party – Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017
  • Ώρα έναρξης: 22.00
  • Είσοδος Δωρεάν
  • Τοποθεσία: Quilombo Centro Cultural
  • Διεύθυνση: Σερβίων 8 & Λ. Αθηνών 44 | Ακαδημία Πλάτωνος
  • Στάση μετρό: Μεταξουργείο/ Κεραμεικός, Λεωφορεία 025-051
  • Τηλέφωνο: 210 5227961, 6938736307
  • Links: QuilomboemailQuilombo Centro Cultural FB Page
Προηγούμενο άρθροΠηγή Λυκούδη – Θανάσης Σάλτας «Τα Πάθη της Αγάπης» την Πέμπτη 23/2 στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΤιτανομαχίες, σε σκηνοθεσία Υρούς Μανέ στο Εθνικό Θέατρο