Οι ΜΠΛΕ live στην Αρχιτεκτονική στο ΓκάζιΤη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, η μουσική σκηνή της Αρχιτεκτονικής στο Γκάζι υποδέχεται δυναμικά τη νέα χρονιά με ένα ροκ live από τους ΜΠΛΕ, το αγαπημένο συγκρότημα της δεκαετίας του ’90.

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρότι έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που οι ΜΠΛΕ πρωτοεμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή, με τον ιδιαίτερο ήχο και τη μοναδική αισθητική τους, συνεχίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις μέχρι σήμερα σε όλη την Ελλάδα.

Από το 1996 μέχρι και σήμερα δεν έχουν σταματήσει να εντυπωσιάζουν, με το αστείρευτο ταλέντο τους,  το ήθος τους και την σκηνική τους παρουσία – αντάξια πολλών συγκροτημάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής. Εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες , πολλά μουσικά βραβεία , χρυσά και πλατινένια albums και πολλά ραδιοφωνικά hits που όλοι έχουμε αγαπήσει, έχουν καθιερώσει πλέον τους ΜΠΛΕ ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα.

Τα τραγούδια τους «Φοβάμαι», «Νιώθω ενοχές», «Πιάνω φωτιά», «Τον ίδιο το Θεό», «Κόκκινο φιλί» και πολλά άλλα, ακούγονται με διαχρονική συνέχεια και οι εκρηκτικές τους εμφανίσεις καθηλώνουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

 

Πληροφορίες


Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ώρα Έναρξης: 22.00

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα/κρασί

Αρχιτεκτονική Live Stage, Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116), Γκάζι, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2109014428

Facebook event: https://www.facebook.com/events/768086606579129/

 

 

Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις Ιανουαρίου στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας
Επόμενο άρθροGame over – Το νέο έργο της Έφης Μεράβογλου στο Altera Pars