Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μας επιφυλάσσει δύο εμφανίσεις στο Κρεμλίνο στον Πειραιά, τις Κυριακές 4 & 11 Μαρτίου. Μέσα από τον παλμό της μουσικής του θα δονήσει το συναίσθημά μας και θα μας χαρίσει μια ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία. Μαζί του εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης με τον οποίο κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι, «Το χρώμα που αγαπάς».

Επίσης θα γίνει η πρώτη live παρουσίαση δύο νέων τραγουδιών. Ο Μιχαήλ Τζουγανάκης με τους Going Throught στο νέο τους τραγούδι, «όταν το χέρι μου χτυπώ». Ενώ ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης θα ερμηνεύσει το νέο του τραγούδι «Τατουάζ».

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα στη σκηνή του Κρεμλινου.

Ο Μιχαήλ Τζουγανάκης είναι ένας μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης από την Κρήτη. Κατάφερε με τις μουσικές του γνώσεις να παντρέψει την παραδοσιακή κρητική μουσική με μοντέρνους ήχους και να κάνει παραλλαγές.

Η αστείρευτη έμπνευσή του μαζί με την μοναδική φωνή και ερμηνεία του γίνεται ένα με το Λαούτο δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, γεφυρώνοντας πάντα με σεβασμό το παλιό με το νέο.

Οι εμφανίσεις του Μιχαήλ Τζουγανάκη χαρακτηρίζονται από το απρόβλεπτο, καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή που ενεργοποιεί τη δύναμή του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής του.

Μια ξεχωριστή βράδια στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, παλαιότερα αλλά και νέα, από τη μεγάλη δισκογραφική του πορεία. Μουσικά κομμάτια της τηλεοπτικής σειράς Μπρούσκο αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών της Έντεχνης σκηνής.

Το Kremlino μας συστήνεται

Το Kremlino είναι μία ιδέα που βγήκε μέσα από μια παρέα φίλων: άνθρωποι που αγαπάνε την πόλη του Πειραιά που μεγάλωσαν και βιώνουν την καθημερινότητα της, θέλησαν να της δώσουν ένα σημείο αναφοράς με πολιτιστικό χαρακτήρα. Ένα χώρο που θα φιλοξενεί συναυλίες και παραστάσεις, διαλέξεις και θεματικές βραδιές. Κρεμλίνο σημαίνει στα ρωσικά «καλά οχυρωμένη πόλη» και στη δική μας γλώσσα του Πειραιά θέλουμε να γίνει συνώνυμο ενός φρουρίου τεχνών. Θα είναι το δικό μας κάστρο στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί η πολιτιστική παραγωγή σε κάθε της μορφή και θα ανθίσει προστατευμένη.

Περισσότερες Πληροφορίες

  • Ημέρες: Τις Κυριακές 4 & 11 Μαρτίου 2018
  • Ώρα έναρξης: 22:00
  • Γενική είσοδος: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασι
  • Χώρος: Kremlino,
  • Διεύθυνση: Καραίσκου 119, Πειραιάς
  • Τηλέφωνο: 210 410 0010
  • facebook 
Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα εδώ
Προηγούμενο άρθρο«Οι Απίθανοι 2»: Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων επιστρέφει
Επόμενο άρθροΟι Domenica ζωντανά για τέσσερις εμφανίσεις στο Holywood Stage!