Οι Minor Protest ανεβαίνουν ξανά στη μουσική σκηνή του Hoxton την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 22.00, για να εντυπωσιάσουν το κοινό με τις δημιουργίες τους.Το μουσικό τους ρεπερτόριο ξεχωρίζει, καθώς συνδυάζει διάφορα είδη μουσικής, όπως «alternative rock», «trip hop», «underground», «pop» και «soul».

Οι Minor Protest σε ένα ιδιαίτερο μελωδικό καλωσόρισμα στο Hoxton.

Μετά από το πρώτο επιτυχημένο live στο σούπερ ατμοσφαιρικό Hoxton, οι Minor Protest  επιστρέφουν για μία σειρά από live στον αγαπημένο τους χώρο, με πρώτο αυτό της ερχόμενης Πέμπτης 4 Μάη. Πειραματίζονται με ένα πρόγραμμα σε ροκ κυρίως ήχους, ιδωμένους μέσα από μία μελαγχολική και dark ματιά. Ανήσυχοι μουσικά, δοκιμάζουν  να παντρέψουν την ένταση του ηλεκτρικού ήχου με την μελαγχολία των κλασσικών έγχορδων, για να δημιουργήσουν ένα άκρως ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα με στόχο έναν νέο μοναδικό ήχο!!!

Από τους Portishead μέχρι τους Madrugada, από τους R.Ε.Μ. μέχρι την Sade  και την Sinead O’ Connor, με πυρήνα την ανάγκη της θλίψης να διαμαρτυρηθεί!  Με στοιχεία trip hop και underground αλλά και δυναμισμό δημιουργούν μια ατμοσφαιρική μουσική ιστορία που κεντρικό ρόλο έχουν η μουσική και οι απέραντες δυνατότητές της.

Οι Minor Protest στο Hoxton περνούν το δικό τους μουσικό μήνυμα .

Τα μέλη που πλαισιώνουν το συγκρότημα είναι από διάφορους μουσικούς χώρους. Όλοι μαζί έχουν ένα κοινό στόχο, την αγάπη τους για τη μελαγχολία στη μουσική. Οι μουσικές τους ιδέες περνούν από την ανυπαρξία στην ύπαρξη και αυτό επιτυγχάνεται με συναισθηματικό τρόπο.  Έτσι, καταφέρνουν να γίνονται ξεχωριστοί και να μην εμμένουν σε συνηθισμένα μουσικά μονοπάτια. Οι «Minor Protest» τραγουδούν με συναίσθημα, άρα «διαμαρτύρονται» με συναίσθημα. Αυτό που επιθυμούν είναι  να κάνουν ποιοτική μουσική ,να τη μοιράζονται μαζί με το κοινό και να αφήσουν το δικό τους μουσικό στίγμα στο κόσμο της μουσικής.

Οι Minor Protest είναι οι :

  • Φωνή: Παρασκευή Λεβεντάκου
  • Ηλεκτρική κιθάρα: Γιώργος Παπουτσής
  • Μπάσο: Πέτρος Κρεμιζάκης
  • Τσέλο: Σταύρος Παργινός
  • Ντραμς: Κώστας Φωκάς

Δείτε ένα μουσικό βίντεο με τους Minor Protest.

Πληροφορίες για το live των Minor Protest 

                                                                                                    

Προηγούμενο άρθροΤο άσμα της Λιογέννητης: Κριτική της παράστασης
Επόμενο άρθροΚωμωδία: Η επανεκτίμηση του είδους στις αθηναϊκές σκηνές