Μπορείτε να πληρώσετε 118 ευρώ για να αγοράσετε τον κατάλογο του Μητροπολιτικού Μουσείου της Τέχνης The Art of Illumination: The Limbourg Brothers and the Belles Heures of Jean de France, Duc de Berry”. Η μπορείτε να μην πληρώσετε απολύτως τίποτα κατεβάζοντας τον κατάλογο από την σελίδα του Μουσείου  καθώς και πολλά άλλα δωρεάν e-books.  Στη σελίδα θα βρείτε εκδόσεις ηλικίας πέντε δεκαετιών ,και όχι μόνο, του Μητροπολιτικού Μουσείου. Οι εκδόσεις αυτές της ιστορίας της τέχνης είναι διαθέσιμες για ανάγνωση, κατέβασμα, και/η έρευνα. Όλα αυτά απολύτως δωρεάν.

Εφόσον ενδιαφέρεστε προετοιμαστείτε να αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας καθώς η συγκεκριμένη συλλογή του Μητροπολιτικού Μουσείου της Τέχνης ανέρχεται σε 464 απόλυτως δωρεάν  e-books.

Αυτή η πρωτοβουλία του Μητροπολίτικου Μουσείου της Τέχνης ,βέβαια,  δεν είναι κάτι νέο. Εδώ και μερικά χρόνια το Μουσείο προσέφερε  397  ολοκληρωμένα δωρεάν e-books. Στα οποία συμπεριλαμβάνονταν τα εξής: American Impressionism and Realism: The Painting of Modern Life, 1885–1915; Leonardo da Vinci: Anatomical Drawings from the Royal Library και Wisdom Embodied: Chinese Buddhist and Daoist Sculpture in The Metropolitan Museum of Art.  Ωστόσο το Μητροπολιτικό Μουσείο της Τέχνης συνέχισε να προσθέτει βιβλίαστη ψηφιακή του βιβλιοθήκη και ως αποτέλεσμα μπορούμε να απολαύσουμε 464 καταλόγους τέχνης και και άλλα βιβλία. Όλα αυτά συνοδεύονται και συνδυάζονται με τις 400.000 υψηλής ανάλυσης εικόνες τέχνης που προστέθηκαν τον προηγούμενο χρόνο από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Τέχνης.

Το Artic.gr σας προτείνει λοιπόν να ρίξετε μια ματιά στην διαδικτυακή βιβλιοθήκη- συλλογή του Μητροπολιτικού Μουσείου της Τέχνης. Σίγουρα ο όγκος και η ποικιλία θα σας συναρπάσουν και θα σας οδηγήσουν στην απόλαυση. Ορισμένα μόνο δείγματα είναι τα εξής: African IvoriesChess: East and West, Past and PresentModern Design in The Metropolitan Museum of Art, 1890–1990; Vincent Van Gogh: The Drawings; French Art Deco ή ακόμα και έναν οδηγό για το ίδιο το μουσείο .

Παρατίθεται εδώ ο ιστότοπος του για το δωρεάν e-books.
Προηγούμενο άρθροΠελαργοί – Πρεμιέρα για την πιο τρυφερή animation της χρονιάς
Επόμενο άρθροΣτα 83 της έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Νάντια Κωνσταντοπούλου