Ξεκινά ο έβδομος κύκλος των ποιητικών συναντήσεων «Με τα λόγια (γίνεται)» με μια βραδιά ελεύθερων, αναγνώσεων αποκλειστικώς αδημοσίευτων ποιημάτων. Οι συναντήσεις γίνονται με ελεύθερη είσοδο.

Η εκδήλωση Με τα λόγια (γίνεται)

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι μηνιαίες ποιητικές συναντήσεις «Με τα λόγια (γίνεται)», στην πρώτη εκδήλωση της έβδομης περιόδου τους, παρουσιάζουν βραδιά με αποκλειστικά ελεύθερες, “open mic”,  αναγνώσεις αδημοσίευτων ποιημάτων. Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 19:30, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα).

Το «ανοιχτό μικρόφωνο», ένας πολύ δημοφιλής τύπος εκδήλωσης στο εξωτερικό, αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ποιήτρια και ποιητή – πεπειραμένο ή λιγότερο έμπειρο – να «δοκιμάσει» αδημοσίευτα ποιήματά του, διαβάζοντάς τα σε ένα αφοσιωμένο κοινό. Από τις 19:00, στην είσοδο του Θεάτρου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (2ος όροφος), όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην βραδιά “open mic”, μπορούν να αναγράψουν το όνομά τους σε πίνακα που θα έχει αναρτηθεί, για να λάβουν μία από τις δώδεκα θέσεις ελεύθερης ανάγνωσης.

Οι προσκεκλημένες ποιήτριες Άννα Γρίβα και Παυλίνα Μάρβιν θα διαβάσουν αδημοσίευτα ποιήματά τους και ενδιαμέσως, καθένας από τους δώδεκα συνολικά πρώτους που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα διαβάσει επίσης αδημοσίευτα ποιήματά του συνολικής διάρκειας τριών λεπτών.

Άννα Γρίβα

Η Άννα Γρίβα γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στην Αθήνα και Ιστορία της Λογοτεχνίας στη Ρώμη. Έχει εκδώσει τέσσερις ποιητικές συλλογές: «Σκοτεινή κλωστή δεμένη», «Έτσι είναι τα πουλιά» και «Οι μέρες που ήμασταν άγριοι» από εκδόσεις Γαβριηλίδης καθώς και το «Η φωνή του σκοτωμένου» εκδόσεις Χαραμάδα. Συνεργάζεται με διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά. Ποιήματά της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά.

Παυλίνα Μάρβιν

Η Παυλίνα Μάρβιν γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Μεγάλωσε στην Ερμούπολη της Σύρου. Σπούδασε Ιστορία. Έχει εκδώσει το έργο «Ιστορίες απ’ όλον τον κόσμο μου» από τις εκδόσεις Κίχλη το 2017.

Πληροφορίες για την εκδήλωση

  • Τοποθεσία: Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης
  • Διεύθυνση: Μασσαλίας 22, Κολωνάκι, Αθήνα
  • Ημερομηνία και ώρα: Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 19:30
  • Είσοδος: Ελεύθερη
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103680052
  • facebook
Διαβάστε περισσότερα Λογοτεχνικά Νέα εδώ
Προηγούμενο άρθροΚυκλοφορεί το βιβλίο «Η γραφομηχανούλα» από τις εκδόσεις Κίχλη
Επόμενο άρθροΑφιέρωμα στον μεγάλο Ρώσο συγγραφέα Φιόντορ Ντοστογιέφσκι