Ο Μάριος Φραγκούλης μετά από δυο sold out συναυλίες, κατεβαίνει στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Βεάκειο Θέατρο την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 ,για να μας ταξιδέψει με την εξαιρετική φωνή του στο όνειρο, τη μουσική και τα τραγούδια και να μας εντυπωσιάσει με το εύρος της φωνής του και το πλούσιο ρεπερτόριό του.

Μια συναυλία γεμάτη εκπλήξεις από το Μάριο Φραγκούλη

Καλλιτέχνης με μεγάλη εμβέλεια και διεθνή πορεία, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας.  Συνοδοιπόροι του, σ’ αυτή τη βραδιά, ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο  τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν τραγούδια αγαπημένα από τη δισκογραφία τους. Ας ταξιδέψουμε μαζί τους σε όλη την Ελλάδα!

Ο Μάριος Φραγκούλης σε μια βραδιά γεμάτη ξεχωριστές ερμηνείες

Ο Μάριος Φραγκούλης, θα ερμηνεύσει σε αυτή την μοναδική συναυλία στο Βεάκειο θέατρο, δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano, Lucio Dalla, Χατζιδάκι, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου και Γκάτσου.

Θα ακουστούν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραΐνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, τόσο από το ελληνικό  όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς, και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.

Το καλοκαίρι του 2017 o κοσμαγάπητος Μάριος Φραγκούλης μας ταξιδεύει στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς του πορείας. Ο Μάριος θα χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας.

Πληροφορίες

  • Χώρος: Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
  • Ημέρα: Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017
  • Ώρα: 21.00 μ.μ.
  • Τιμή εισιτηρίου:  13€ προπώληση & 15€ ταμείο
  • www.mariofrangoulis.com

Χορηγός επικοινωνίας


Artic.gr
Artic.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων «πάει» Μουσείο Μπενάκη στις 24 Ιουλίου!
Επόμενο άρθρο«Ο Ουίλιαμ Ουέντον και ο κλέφτης του λουριδίου» του Bobbie Peers από τις εκδόσεις Κέδρος