Το καλοκαίρι του 2017 o Μάριος Φραγκούλης μας ταξιδεύει στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς του πορείας. Σε συνεργασία με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «ΣΑΩ» θα εμφανιστεί την Κυριακή 9 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων για μια μοναδική συναυλία. Καλεσμένοι του ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου. Πρόκειται για δύο  τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία τους.

Οι συνθέσεις που θα ερμηνεύσει ο Μάριος Φραγκούλης

Ο Μάριος Φραγκούλης θα χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που άγγιξαν τις καρδιές μας.  Θα ακουστούν δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano, Lucio Dalla, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Μαρκόπουλου, Νίκου Καββαδία, Σταμάτη Κραουνάκη, Λίνας Νικολακοπούλου, Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Σταύρου Ξαρχάκου, Νίκου Γκάτσου, Παρασκευά Καρασούλου, Γιώργου Ανδρέου, Παντελή Θαλασσινού, Ελένης Καραϊνδρου και Κωνσταντίνου Βήτα.Θα παρουσιαστούν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραίνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου. Η συναυλία επιφυλάσει και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, τόσο από το ελληνικό  όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς, και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.Ο Μάριος Φραγκούλης , ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, υπόσχονται στον κόσμο ότι θα σιγοψιθυρίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, θα νιώσουν ξανά την ελπίδα και την αγάπη για την ζωή.

Οι συντελεστές της συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη

  • Ερμηνεύουν: Μάριος Φραγκούλης, Θοδωρής Βουτσικάκης, Δήμητρα Σελεμίδου, Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «ΣΑΩ»
  • Συνθέσεις των: Piovani, Jose-Maria Cano, Lucio Dalla, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Μαρκόπουλου, Νίκου Καββαδία, Σταμάτη Κραουνάκη, Λίνας Νικολακοπούλου, Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Σταύρου Ξαρχάκου, Νίκου Γκάτσου, Παρασκευά Καρασούλου, Γιώργου Ανδρέου, Παντελή Θαλασσινού, Ελένης Καραϊνδρου και Κωνσταντίνου Βήτα
Πληροφορίες για τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη

  • Ημερομηνία: Κυριακή 9 Ιουλίου
  • Ώρα έναρξης: 21:15
  • Χώρος: Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων
  • Τιμές εισιτηρίων: πόρτα 15€, προπώληση 12€
  • Προπώληση εισιτηρίων: Δημοτική Πινακοθήκη Μεσολόγγι, Δημοτικό Ωδείο Μεσολόγγι, Natsis travel Αγρίνιο, Βιβλιοπωλείο Τσιρκα Νεοχώρ

 

Προηγούμενο άρθρο2η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού: Οι παραστάσεις και τα σεμινάρια
Επόμενο άρθρο30 χρόνια Maurice Béjart: Tα Béjart γιορτάζουν τον Maurice!