Ο Μάριος Φραγκούλης δίνει φέτος μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Μικρό νησάκι η καρδιά» στις 7/08 στο Μινωικό ανάκτορο Μαλίων. Στην συναυλία αυτή τον συνοδεύουν οι νέοι καλλιτέχνες , Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου. Μαζί τους ακόμα θα βρίσκεται και η Χορωδία Ηρακλείου και όλοι μαζί θα μας χαρίσουν μία μοναδική βραδιά με τραγούδια και μουσικές που όλοι αγαπάμε!

Ο Μάριος Φραγκούλης στο Μινωικό ανάκτορο Μαλίων για μια μοναδική συναυλία!

Το καλοκαίρι του 2017 o κοσμαγάπητος Μάριος Φραγκούλης μας ταξιδεύει στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς του πορείας. Καλεσμένοι του ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο  τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν τραγούδια αγαπημένα από τη δισκογραφία τους.

Ο Μάριος, θα χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας.  Δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano, LucioμDalla, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Μαρκόπουλου, Καββαδία, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου, Γκάτσου, Καρασούλου, Ανδρέου, Θαλασσινού, Ιωαννίδη, Καραϊνδρου, Βήτα.

Θα ακουστούν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραίνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, τόσο από το ελληνικό  όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς, και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.

Ο Μάριος Φραγκούλης , ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, υπόσχονται στον κόσμο ότι θα σιγοψιθυρίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, θα νιώσουν ξανά την ελπίδα και την αγάπη για την ζωή.

Στους συνδιοργανωτές βρίσκεται η Χορωδία Μαλίων, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χερσονήσου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου.

Πληροφορίες για την συναυλία:

  • Ημέρα: Δευτέρα 7 Αυγούστου
  • Χώρος: Μινωικό ανάκτορο Μαλίων
  • Διεύθυνση: Μάλια, Ηράκλειο Κρήτης
  • Ώρα έναρξης: 21:30
  • Είσοδος ελεύθερη
  • Site

 

 

Προηγούμενο άρθρο«Τσότσηγια & Ω᾽μ» του Μιχάλη Μακρόπουλου από τις εκδόσεις Κίχλη
Επόμενο άρθροΘοδωρής Κοτονιάς-Σαββέρια Μαργιολά: Τιμητική συναυλία στις 7/08 στον Νίκο Παπαζογλου