H Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία έδωσαν συνέντευξη τύπου για μία Γυναικεία Υπόθεση, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στο «Γκάζι live». Άμεσες, αυθόρμητες και ανεπιτήδευτες, με πηγαίο χιούμορ και σεβασμό η μια προς την άλλη, μίλησαν για το φετινό τους πρόγραμμα. Η συνεργασία τους, που ξεκίνησε από την Κύπρο, συνεχίστηκε επιτυχώς με καλοκαιρινή περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Φέτος τον χειμώνα, οι τρεις γυναίκες συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία στο «Γκάζι live» από το Σάββατο 16/12.

Ηλίας Μαροσούλης

Ο Ηλίας Μαροσούλης, ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του χώρου «Γκάζι Live», αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, πήρε το λόγο πρώτος. Όπως πληροφορηθήκαμε, το μαγαζί έμεινε για κάποιο καιρό κλειστό και φέτος εγκαινιάζεται. Ο κ. Μαροσούλης αναφέρθηκε με έντονη συγκίνηση στην μακρόχρονη και σημαντική συνεργασία του και με τις τρεις κυρίες από το ξεκίνημα του, εκφράζοντας τη χαρά του που οι δρόμοι τους ξανασμίγουν σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους της Αθήνας. «Η Μαρινέλλα είναι εκείνη που με οδήγησε από τον θεατρικό στον μουσικό κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαροσούλης ,Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία
Ο Ηλίας Μαροσούλης, ιδιοκτήτης του «Γκάζι Live» με τις τρεις κυρίες
Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία σε μια Γυναικεία Υπόθεση

Η Μαρινέλλα, γυναίκα μύθος του ελληνικού τραγουδιού, αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, δήλωσε ευγνώμων για τη συνεργασία της με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία. Χαρακτηριστικά είπε πως η ίδια από την πρώτη συναυλία κατά του καρκίνου του μαστού στην Κύπρο, ζήτησε να συνεργαστεί μαζί τους και εκείνες δέχτηκαν με χαρά. Μπορεί να μην μας αποκάλυψε τις εκπλήξεις της φετινής παράστασης, μας διαβεβαίωσε ωστόσο πως θα δούμε νέα πράγματα. Μας περιμένει ένα διαφορετικό πρόγραμμα όπως και η ίδια η Μαρινέλλα τόνισε· «φτιάξαμε ένα πλούσιο και ιδιαίτερο πρόγραμμα με μεράκι και σεβασμό η μία προς την άλλη».

Η Ελένη Βιτάλη με τη σειρά της δήλωσε τυχερή αντικειμενικά και πραγματιστικά. «Μπορώ συνεχώς να παίρνω πράγματα από αυτές τις δύο μεγάλες τραγουδίστριες». Για την ίδια η συνεργασία αυτή αποτελεί ευλογία και μεγάλο μάθημα. Απολαμβάνει όπως μας είπε να μαθαίνει διαρκώς και στραμένη προς τη Μαρινέλλα ανέφερε, «Εμπνεύστηκες το πρόγραμμα κι εγώ μαθαίνω από αυτό. Είσαι σκηνοθέτης και συνθέτης»!

Η Γλυκερία, άμεση και πηγαία, μίλησε με σεβασμό προς τις συνεργάτιδές της, καθώς εισπράττει πολλά από το ταλέντο τους. «Διδάσκω αεί διδασκόμενες», χαρακτηριστικά ανέφερε. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ακροατές, λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε κοινωνικά. Δήλωσε επιπλέον πως είναι σίγουρη για το ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι καταπληκτικός, αφού ήδη περνάνε υπέροχα και έχουν δέσει μεταξύ τους.

Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία
Στιγμιότυπο της Συνέντευξης τύπου των τριών καλλιτέχνιδων
Συντελεστές της παράστασης Γυναικεία Υπόθεση

  • Επιμέλεια προγράμματος: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς.
  • Σκηνογραφία: Μανόλης Παντελιδάκης
  • Σκηνοθεσία και video art: Νίκος Σούλης
  • Παραγωγή: Ηλίας Μαροσούλης και Άγγελος Κοταρίδης.
  • Συμμετέχει μια 13μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών
Περισσότερες πληροφορίες

  • Ημερομηνία: από Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή
  • Χώρος: Γκάζι Live
  • Διεύθυνση: Ιερά οδός 11, Γκάζι
  • Ώρες παράστασης: Σάββατο: 22:30, Κυριακή: 18:00
  • Τηλ. κρατήσεων: 2130185040
  • Site
  • Facebook
Προηγούμενο άρθρο«Size matters?» | μια ομαδική έκθεση ζωγραφικής από τον Εικαστικό Κύκλο
Επόμενο άρθροΤάσος Κώνστας «ΚαραγκιοζοΧριστούγεννα μετά μουσικής»