Η ταινία Μαμάδες με Κακή Διαγωγή : Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου είναι το σίκουελ της ξεκαρδιστικής κωμωδίας. Ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, βλέπουμε τις ηρωίδες μας, Έιμι, Κίκι και Κάρλα να προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα. 
Σύνοψη της ταινίας Μαμάδες με Κακή Διαγωγή

Το «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου» ακολουθεί τις τρεις αγαπημένες μας, παραγνωρισμένες και υπερφορτωμένες γυναίκες/ μαμάδες, να επαναστατούν ενάντια στις προκλήσεις και τις προσδοκίες του αντίστοιχου Τσάμπιονς Λιγκ των μαμάδων: των Χριστουγέννων. Κι αν η δημιουργία των τέλειων γιορτών για τις οικογένειές τους δεν ήταν αρκετά δύσκολη δουλειά, τώρα θα πρέπει να κάνουν όλα αυτά, ενόσω φιλοξενούν τις δικές τους μαμάδες!
Keep calm και… γλέντα τα Χριστούγεννα

Οι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι, Τζον Λούκας και Σκοτ Μουρ, και η παραγωγός, Σούζαν Τοντ, διαισθάνθηκαν πως το κοινό ήθελε περισσότερες περιπέτειες από αυτή τη σκανδαλιστική τριάδα γυναικών μετά την κυκλοφορία του «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή». Αναφορικά με τα πρώτα βήματα του sequel, ο Μουρ εξηγεί: «Στην πρώτη ταινία, η ιδέα είναι ‘Λατρεύω το να είμαι μαμά, αλλά κάποιες φορές παραείναι κουραστικό και με τρελαίνει’. Όταν αρχίσαμε να εξετάζουμε κατευθύνσεις για το sequel και αρχίσαμε να μιλάμε για τα Χριστούγεννα, ήταν πολύ παρόμοιο. Δε μισείς τα Χριστούγεννα, όλοι τα αγαπούν, απλά κάποιες φορές παραείναι κουραστικά»
Ο Λούκας από την πλευρά του, λέει: «Μόλις σκεφτήκαμε αυτή την ιδέα για τα Χριστούγεννα, ήταν πολύ μεγάλη για την αγνοήσουμε. Κάθε χρόνο μαζεύεται όλη η οικογένεια, συγγενείς που δε βλέπεις πολύ συχνά ή που δε θες να δεις, και υπάρχουν τόσα λεφτά και τόσο αλκοόλ… είναι πρώτης τάξεως υλικό για κωμωδία».
Το κινηματογραφικό δίδυμο των Λούκας και Μουρ είχε ήδη εμπειρία από Χριστουγεννιάτικες ταινίες, έχοντας γράψει το σενάριο για το «Office Christmas Party» και το «Χριστούγεννα στα Τέσσερα». Εξηγώντας τη σχέση αγάπης –και λίγου μίσους- τους με τα Χριστούγεννα, ο Λούκας αναφέρει «Τα λατρεύουμε, τα αγαπάμε, τρελαινόμαστε για αυτή την περίοδο του χρόνου –ταυτόχρονα τα μισούμε, μας κουράζουν τόσο πολύ. Αυτή η ταινία είναι μία νέα ματιά στα Χριστούγεννα και όλα όσα υπομένουν οι μαμάδες στις γιορτές για χάρη της οικογένειάς τους».
Η Τοντ λέει: «Αυτή η ιδέα, που, ως μητέρα, μου είναι πολύ οικεία, είναι πως τίποτα δεν είναι αρκετό. Ούτε το σωστό μεσημεριανό για το παιδί σου, ούτε, στην περίπτωση αυτή, το σωστό Χριστουγεννιάτικο δώρο. Αυτή η συμπεριφορά δε μας βοηθά, και σίγουρα δε βοηθά τα παιδιά μας».
Τι κάνω μόνη μου… στο γιορτινό σαλόνι μου

Η Μίλα Κούνις ερμηνεύει ξανά την αξιαγάπητη, εξωστρεφή Έιμι, κάνοντας ό, τι καλύτερο μπορεί ώστε να διατηρήσει την ψυχραιμία της στις γιορτές, εν μέσω του γνωστού χάους του στολισμού, του μαγειρέματος, της αγοράς του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και του τυλίγματος των δώρων.
«Νομίζω πως χρειάστηκε ένα λεπτό για να αποφασίσουν οι άντρες πως είναι ΟΚ να πάνε να δουν την ταινία. Όταν το έπραξαν, την κατάλαβαν. Οι μητέρες χρειάζονται αποφόρτιση. Οι μητέρες είναι ακόμα γυναίκες. Γυναίκες που χρειάζονται να αποκτήσουν ζωή, εκτός της ζωής ως μητέρες, για την ψυχική τους υγεία», λέει η Κούνις.
Η Κάθριν Χαν επιστρέφει ως Κάρλα, ανύπαντρη μητέρα, έτοιμη για διασκέδαση άμεσα… αρκεί να της το προτείνεις ενώ δεν έχεις ιδέα τι πρόκειται να ξεστομίσει το επόμενο λεπτό. «Οι ‘Μαμάδες με Κακή Διαγωγή’ πέτυχαν διάνα με ένα τεράστιο κοινό που περίμενε μία καθαρτική αποφόρτιση, βλέποντας μερικές μαμάδες να χαλαρώνουν μπροστά από την κάμερα. Σε αυτή την ταινία, προσθέτεις σε αυτό την πιο περίπλοκη ιστορία αγάπης που υπάρχει, ανάμεσα σε μία μητέρα και την κόρη της», αναφέρει η Χαν.
Η Κρίστεν Μπελ επιστρέφει ως Κίκι. Τέσσερα μικρά παιδιά είναι αρκετά για να τρελάνουν οποιαδήποτε γυναίκα και η Κίκι δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Κίκι προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην ανατροφή των παιδιών της και το να περνά εποικοδομητικό χρόνο με τον σύζυγό της. «Κάθε κοινό μπορεί να ταυτιστεί με τη μητρότητα, κατά κάποιο τρόπο. Ή ξέρεις μία μαμά, ή είσαι μαμά, ή έχεις μαμά. Είναι ένα πανανθρώπινο θέμα, και το άγχος της μητρότητας, ειδικά στις μέρες μας, είναι πολύ μεγάλο», λέει η Μπελ.
Δείτε το trailer

Πληροφορίες για την ταινία Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου

  • Σκηνοθεσία – σενάριο: Τζον Λούκας, Σκοτ Μουρ
  • Παραγωγή: Σούζαν Τοντ
  • Ηθοποιοί: Μίλα Κούνις, Κάθριν Χαν, Κρίστεν Μπελ, Σούζαν Σάραντον , Κριστίν Μπαράνσκι, Τζέι Ερνάντες, Σέριλ Χάινς
  • Μοντάζ: Τζέιμς Τόμας
  • Σχεδιασμός παραγωγής: Μάρσια Χάιντς
  • Φωτογραφία: Μίτσελ Άμουντσεν
  • Μουσική: Κρίστοφερ Λένερτζ
  • Διάρκεια: 104’
  • Είδος: Κωμωδία
  • Διανομή: Odeon
  • Ημερομηνία Κυκλοφορίας:  7 Δεκεμβρίου
  • IMDb
Διαβάστε περισσότερα Κινηματογραφικά Νέα εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΗ Ευσταθία και η Μαρία Κίτσου ενώνονται στο Jazz Point
Επόμενο άρθροMiss Julia του Αύγουστου Στρίντμπεργκ στο Θέατρο ΠΚ